vivacredit banner
Posturi de blog

Afacerile online de familie- investiții minime, beneficii maxime!

Deschiderea oferită de către mediul online tuturor persoanelor cu spirit întreprinzător este nebănuită. Internetul îndeplinește astăzi rolul de egalizator de șanse pentru toți cei care vor să facă afaceri profitabile fără să investească foarte mult capital. Îți oferă posibilitatea de a porni afaceri pe cont propriu sau în familie ori alături de prieteni. Piața este atât de variată, încât tot ceea ce ai de făcut este să compari și să alegi afacerea care ți se potrivește cel mai bine.

Mai mult decât atât, poți începe o afacere profitabilă de acasă sau poți face bani chiar dacă ești tânăr și nu ai resurse. Ceea ce înseamnă că oricine poate să înceapă afaceri profitabile investiție minimă, doar cu un computer și câteva idei proprii sau inspirate de către cele care s-au dovedit a fi de succes și adaptate propriilor scopuri.

Site-urile gratuite îți permit să-ți creezi afaceri profitabile!

Ceea ce face diferența online este faptul că nu trebuie să dispui de niciun fel de experiență de natură tehnică. Nu trebuie să știi cum se construiesc site-urile, nu este necesară nicio cunoaștere de programare. De asemenea, poți lucra de unde dorești, atât de pe tabletă sau telefon mobil inteligent, cât și de pe computer. Există o gamă variată de idei de afaceri profitabile pentru tineri, care le permit acestora să-și configureze propriul program de lucru și lucreze în funcție de cât de mult și rapid poate sau de timpul pe care îl alocă dezvoltării afacerii.

Mai mult decât atât, nu este necesară nici experiență în afaceri sau de marketing, pentru că astăzi există site-uri care-ți oferă acces la platforme online unde poți dezvolta afaceri profitabile cu bani puțini. Iar multe dintre acestea sunt gratuite, iar atunci când afacerea ta se va numără printre cele mai profitabile afaceri, o să poți “migra” către o versiune premium, care să-ți permită să-ți dezvolți afacerea la un nivel cât mai vast.

Idei de afaceri profitabile, investiții minime și beneficii maxime!

Astăzi, orice antreprenor poate să-și promoveze afacerea de familie online, așa că, fie că este vorba despre afaceri profitabile la țară (comercializarea produselor obținute în gospodăria sau fermă proprie), fie că discutăm despre o afacere de promovare produse printr-o platformă de tip marketing afiliat, o poți face foarte simplu alături de cei din familie ori prieteni. Foarte important este să identifici nișa pe care poți obține profit și în care nivelul concurențial să fie unul cât mai scăzut. Ori să promovezi o afacere profitabilă de acasă, care să nu aibă rival pe nișă abordată.

Canalele care oferă conținut de tip video, așa cum este YouTube, platformele de socializare, așa cum sunt Facebook, Instagram sau Twitter îți oferă posibilitatea de a-ți promova afacerea de familie într-o mod foarte simplu și cu o investiție minimă. O mulțime de afaceri profitabile în România au pornit de la un mic magazin offline sau online și s-au dezvoltat în afaceri care oferă un profit de câteva zeci de mii de euro lunar. Produsele hand-made și cele care sunt confecționate la țară (covoare țesute manual, obiecte vestimentare tradiționale ori produse de olărit) beneficiază de un interes deosebit în rândul internauților de pe întreg Globul.

Poți să-ți faci o afacere de acest gen și să confecționezi mici suveniruri cu specific local, pe care apoi le poți comercializa online. Ceea ce face aceste afaceri de familie profitabile este tocmai faptul că promovarea familiei ca valoare socială și lucrul în echipă (nu mai sunt plătite persoane din afară) sunt foarte apreciate.

România este una dintre țările care le oferă celor ce doresc să lucreze online, în familie, posibilitatea de a se prezenta cu produse și servicii unice la nivel mondial. Dacă locuiești într-o anumită zonă a țării, în care există atât tradiții specifice, cât și locații care merită promovate, atunci poți să faci turism local, oferindu-le celor interesați posibilitatea de a descoperi locurile respective prezentate de către un localnic.

Desigur, printre acele afaceri care se pot plasa într-un top afaceri profitabile se numără cele care au legătură cu o piață de desfacere mare, așa cum este Dedeman. O astfel de afacere de familie (exemplele sunt numeroase la nivel mondial, iar cele mai elocvente sunt cele din domeniul sistemelor de încălzire) îți oferă posibilitatea de a te afirma pe plan local, iar mai apoi, pe măsură ce se dezvoltă afacerea, aceasta să se extindă la nivel internațional.

Idei de afaceri profitabile pentru tineri – pornește în lumea afacerilor cu dreptul!

Dacă ești un tânăr și dorești să te afirmi, atunci folosește-te de avantajele oferite de mediul online. Mai mult decât atât, familia și prietenii te pot ajuta dacă ai o idee de afaceri bună, pentru că aceștia îți oferă posibilitatea de a dispune de forță de muncă pe care nu trebuie să o plătești. Promovează-ți ideea online și manifestă maximă atenție la părerile celor care pot fi interesați de produsele sau serviciile oferite.

Feedback-ul acestora este foarte important pentru a-ți construi o afacere de top. Nu manifesta reticență în fața comentariilor negative, pentru că, atunci când primești critici, acest lucru înseamnă că oamenii sunt interesați de ceea ce ai de oferit. Iar îmbunătățirea produselor sau a serviciilor oferite te vor ajuta în mod direct la creșterea și dezvoltarea armonioasă a afacerii.

*PUBLICITATE

Alege o afacere pe care să o poți controlă cât mai bine încă de la început. Pe măsură ce avansezi, înconjoară-te de persoane de încredere, din familie sau prieteni, cărora le poți transfera o parte din atribuții. Afacerea ta trebuie să-ți ofere stabilitate financiară, așa că nu-ți asuma riscuri prea mari încă de la început. În momentul în care o să-ți dezvolți afacerea într-una de top, poate una dintre acele afaceri online profitabile în România, atunci vei putea să treci la următorul nivel.

Grație Internetului și deschiderii globale, orice afacere mică, de familie, pornită pe plan local, se poate transforma într-una dintre acele afaceri profitabile cu bani puțini care ajung la nivel mondial și devin gigantice în lumea afacerilor. De aceea, atunci când dispui de capital uman și de o idee de afaceri bună, tot ceea ce mai ai de făcut este să o pui în aplicare în mediul digital, pentru a o testa și, cine știe, o să devină o afacere de top!