vivacredit banner
Păreri

Credit Prime păreri

creditprime

Credit Prime este una dintre companiile nebancare care și-au început activitatea în anul 2017, fiind un serviciu de credite rapide online oferit de ECOFINANCE IFN SA. Instituția ifn a fost înființată de 2 asociați și are 4 administratori, sediul social fiind constituit pe str. Louis Blanc nr. 1, etaj 4, faza II, sector 1, București. Această companie nebancară este înregistrată în baza de date a Băncii Naționale a României sub nr. RG-PJR-41-110328/11.10.2017 (în Registrul General) și sub nr. RS-PJR-41-110087/16.02.2018 (în Registrul Special). Este o societate cu capital privat, fiind înmatriculată la Registrul Comerțului București sub nr. nr. J40/5634/21.04.2017.

Vă puteți bucura de o gamă diversificată de împrumuturi din categoria creditelor rapide și de nevoi personale, valoarea acestor fiind cuprinsă între 150 și 2000 Ron, pentru o perioadă de până la 45 de zile. Împrumuturile se obține online (prin completarea formularului de pe site) sau prin apel telefonic (0800 00 80 80 (linie gratuită) – contactarea va fi efectuată de către reprezentanții companiei sau 0316400600 (tarif normal) – direct de către solicitant).

Pentru orice informații legate de credite, adresa de email este disponibilă non-stop: info@creditprime.ro. Cei interesați să afle mai multe date despre această companie nebancară din România vizitați această pagină! Mai ales că această instituție IFN a venit cu un nou concept pe piața de credite rapide din România – opțiunea Cashback!

Tipuri de împrumuturi oferite de Credit Prime

Această companie nebancară ifn le oferă clienților interesați posibilitatea de a accesa următoarelor tipuri de împrumuturi:

 • Credite nebancare
 • Credite online
 • Credite fără dobândă
 • Credite urgente
 • Credite rapide
 • Credite până la salariu
 • Credit nevoi personale

Solicitantul poate opta pentru primirea banilor prin transfer într-un cont bancar sau pe card ori în numerar (la CEC). Sumele care pot fi obținute sunt cuprinse între 150 și 2000 Ron, pentru o perioadă cuprinsă între 5 și 45 de zile pe baza deschiderii unui cont pe site-ul companiei. Dacă sunteți interesat/interesată de accesarea unui împrumut de la această societate, vizitați această pagină!

Creditul cu dobândă de 0% pentru sume de până la 1000 Ron și opțiunea Cashback!

Este foarte important de reținut că există două categorii de clienți care pot beneficia de produsele oferite de către Credit Prime, în funcție de tipul clientului, suma de bani creditată fiind mai ridicată sau mai scăzută:

*PUBLICITATE
 • Client aflat la prima accesare a unui împrumut – în acest caz valoarea sumei va fi cuprinsă între 150 și 1000 Ron, pentru un interval cuprins între 5 și 30 de zile.
 • Client care deja a contractat un credit – suma care poate fi obținută în această situație poate ajunge până la 2000 Ron, iar perioada de rambursare crește până la 45 de zile.

Persoanele care contractează pentru prima dată un credit rapid de la această instituție ifn beneficiază de o reducere de 100% a dobânzii (dobândă 0%), dar suma maximă care poate fi împrumutată în aceste condiții este de 1000 Ron. Este foarte important ca returnarea banilor împrumutați să se facă până la termenul stabilit, în caz contrar creditul devenind purtător de dobândă penalizatoare.

Opțiunea Cashback este un concept introdus de către această companie pe piața creditelor online din România și-i oferă unui solicitant posibilitatea de a primi un anumit procent din bani plătiți atunci când împrumutul este achitat la timp. Totul se bazează pe acumularea de puncte bonus (valoarea unui 1 punct de loialitate fiind de 1 Ron), iar pentru a beneficia de aceste puncte, clientul trebuie să contracteze un împrumut a cărei perioadă de rambursare este de peste 10 zile și numai dacă termenul de returnare a banilor este respectat întocmai. Vreți să aflați mai multe despre această ofertă unică și exclusivă pe piața de împrumuturi din România? Atunci vizitați această pagină!

Împrumuturile rapide devin mai valoroase cu programul de loialitate și puncte bonus!

Instituția a creat un program pe niveluri de ierarhizare, precum în cazul programelor de loialitate VIP, astfel încât fiecare nivel atins vine cu o serie de avantaje în ceea ce privește limita de împrumut și condițiile de rambursare. Există patru niveluri de client, pentru fiecare dintre acestea existând beneficii furnizate în funcție de numărul de accesări de împrumuturi:

 • Începător – categoria în care sunt încadrați toți solicitanții de credite aflați la primul împrumut și care pot obține o sumă de până la 1000 Ron, cu o perioadă de returnare de până la 30 zile;
 • Expert – suma care poate fi împrumutată este de maxim 1000 Ron, dar crește intervalul de rambursare, până la 45 de zile, iar pentru a fi încadrat în această categorie, clientul trebuie să aibă între 2 și 4 credite contractate;
 • Partener – clientul trebuie să aibă între 5 și 10 credite accesate, poate fi creditat cu sume până la 1500 Ron pentru 45 de zile;
 • VIP – categoria de clienți care beneficiază de maximul de credit (2000 Ron), pentru o perioadă de 45 zile și care deja a acumulat peste 10 credite obținute de la Credit Prime.

În situația în care nu este posibilă returnarea banilor la termen, compania le oferă clienților posibilitatea de a prelungi perioada de rambursare până la 7 zile, pentru acest favor, aceștia având de plată un comision de 59 Ron. Pentru accesarea unui împrumut de la acest creditor este nevoie de prezentarea unei copii de pe un act de identitate și a unei copii de pe un document care să ateste realizarea unui venit de către solicitant (adeverință de salariu, fluturaș de salariu, talon de pensie sau extras de cont bancar). Este foarte importat ca documentele de natură financiară să fie cât mai recente, nu mai vechi de 1 lună.

Alegând ofertele de la Credit Prime o să va bucurați de o serie de avantaje pe termen lung, având alături un partener care o să va sprijine ori de câte ori aveți nevoie de bani împrumut. Grație caracteristicilor inovative puse la dispoziție clienților, această companie nebancară reprezintă o soluție foarte accesibilă și interesantă pentru orice român. Așa că, dacă doriți să aflați mai multe informații despre împrumuturile pe care le puteți contracta acum, puteți să vizitați această pagină și veți descoperi cele mai noi tipuri de credite de top de la Credit Prime!