vivacredit banner
Păreri

Hora Credit păreri

horacredit

Hora Credit este unul dintre cele mai noi servicii de împrumuturi nebancare din România, fiind lansat în anul 2016, solicitarea și obținerea creditului realizându-se online. Înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. de înmatriculare J40/3777/2016, Hora Credit Ifn este o societate românească, cu capital privat, care are 2 asociați, 4 administratori și 5 angajați (cifre raportate la data înființării).

Societatea a raportat în anul 2016 active imobilizate în valoare de 33 417 Ron, activitatea sa fiind exclusiv în zona de creditare online, cu accesare a împrumuturilor la o valoare de maxim 3000 Ron. Sediul social al companiei Horacredit este în Splaiul Unirii, nr. 16, Clădirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucureşti, iar contactarea acesteia se realizează prin intermediul emailului, apelului telefonic și pe canalele de social media.

Compania Hora Credit are un program de lucru săptămânal, care se desfășoară în intervalul orar 9-18, solicitările adresate în timpul weekend-ului și a sărbătorilor legale procesându-se în următoarea zi lucrătoare. În momentul actual, această societate ifn este una dintre cele mai populare soluții de împrumut bani pe segmentul creditelor rapide, mai ales ofertei de creditare cu dobândă de 0%.

Pentru cei interesați de accesarea unui contract de împrumut în condiții foarte avantajoase (în special în cazul primului credit), societatea bancară de tip ifn poate fi contactată prin intermediul apelului telefonic (pentru contratele în derulare la numărul +40 318 10 10 72, iar pentru informații cu caracter general despre ofertele societății, la numărul +40 318 18 18 18). Hora credit ifn le pune la dispoziție clienților săi două adrese de email prin intermediul cărora aceștia pot obține atât informații despre împrumuturile disponibile ale societății, cât și alte date de interes general (info@horacredit.ro / collection@horacredit.ro).

Site-ul HoraCredit se încarcă foarte rapid, indiferent de modalitatea de accesare a acestuia, atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele portabile (telefon mobil sau tabletă). Este remarcat faptul că site-ul este optimizat pentru terminale mobile, ceea ce face că modul de vizualizare și aplicare să fie foarte benefic pentru clienți. Configurarea paginii de primire este foarte bine realizată, în partea superioară fiind dispuse rubrici precum “Despre Împrumut”, “Cum Plătesc”, “Întrebări Frecvente”, “Contact” și “Intră în cont”.

În partea centrală a paginii se află un calculator credite, unde clientul își poate selecta valoarea sumei pe care dorește să o împrumute, perioada de rambursare a creditului și din care poate află toate informațiile necesare legate de data scadentă, valoarea totală a sumei ce trebuie returnată, precum și care este valoarea dobânzii aplicate creditului și rata dobânzii anuale efective (DAE).

La Hora Credit este foarte ușor să gestionezi împrumuturile dat fiind faptul că dispui de un cont pe care ți-l poți configura pe site. Pe baza numărului de telefon mobil și a unui cod expediat prin SMS poți să te loghezi în cont pentru a efectua operațiunile care te interesează, așa cum este solicitarea unui nou împrumut, rambursarea celui în curs, etc. Vezi toate ofertele acestei companii și alege-ți unul dintre creditele rapide sau până la salariu, fiindcă te poți baza ori de câte ori ai nevoie de sprijin financiar pe Hora Credit ifn!

Ofertele de împrumut Hora Credit

Această companie de creditare ifn este specializată în oferirea de împrumuturi de tip rapid, ceea ce înseamnă că poți obține bani împrumut cu o valoare limitată (3000 Ron) și cu o perioadă de rambursare rapidă (30 de zile). Astfel, poți împrumuta între 100 și 3000 Ron, pentru un interval de timp cuprins între 1 și 30 de zile. HoraCredit le oferă clienților care accesează pentru prima dată un împrumut de la această companie, primul credit fără să fie nevoie de plata vreunei dobânzi (0%). Rambursarea împrumutului se face foarte ușor prin intermediul următoarelor modalități de plată:

  • Prin transfer prin card bancar;
  • Din contul creat pe site-ul Hora Credit ifn;
  • Prin ordin de plată la una dintre băncile colaboratoare;
  • Prin plată rapidă la terminalele Zebra Pay.

Nu se aplică comisioane de penalizare atunci când returnezi banii înainte de data de scadență, dimpotrivă, clienții care plătesc înainte de data de scadențare fiind apreciați de către această companie. La fel ca la aprobarea creditului, clientul este notificat prin intermediul emailului și printr-un sms despre toate datele necesare. De reținut faptul că se poate solicită extinderea termenului scadent de rambursare a creditului, dar clientul trebuie să achite o sumă de bani pentru a putea beneficia de prelungirea datei de rambursare. În cazul în care clientul nu solicită din timp extinderea termenului de plată, acesta trebuie să plătească o dobândă penalizatoare în cuantum de 2% pentru fiecare zi de întârziere.

Condiții pentru obținerea unui împrumut de la Hora Credit

Obținerea unui împrumut rapid de la această societate ifn este un process foarte simplu, dat fiind faptul că nu trebuie decât să expediezi o copie de pe cartea de identitate și una de pe un extras de cont bancar (care să nu fie mai veche de 30 de zile). În situația în care veniturile nu pot fi dovedite printr-o copie de extras bancar, solicitantul trebuie să prezinte o altă dovadă justificativă, așa cum este o adeverința de salariu, fluturașul de salariu, care trebuie să fie ștampilat cu ștampila companiei la care este angajat solicitantul ori alt tip de act justificativ al câștigurilor salariale.

*PUBLICITATE

În ceea ce privește condițiile de obținere a unui împrumut de la Hora Credit ifn, solicitantul trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 19 și 75 de ani și să fie cetățean român sau de altă naționalitate care domiciliază pe teritoriul României și își încasează veniturile în țara noastră.

Ceea ce trebuie reținut, că în cazul tuturor împrumuturilor este faptul că instituția creditoare poate solicita și alte documente justificative (a identității persoanei și a veniturilor realizate de către aceasta). În plus, vechimea în muncă și alte criterii care nu sunt prezentate pe site pot fi luate în considerare la verificarea aplicației, așa că, înainte de a solicita creditul este indicat să vezi toate ofertele și să soliciți toate informațiile necesare de la reprezentanții Hora Credit. Bucură-te și tu de oferta cu dobândă de 0% pentru primul credit și împrumută până la 3000 Ron chiar acum de la Hora Credit ifn!