ferratum-ro_cae3a6_728x90_ro
Posturi de blog

Petrecerea poate aduce bani!

De ce să nu îmbini plăcutul cu utilul??? Hai să ne distrăm și să câștigăm și bani. Nu ai resurse?? Poți să dai căutare pe internet și doar sa cauți: “solicit împrumut“. Te asigur că vei avea o grămadă de variante pentru a intra în posesia sumei dorite pentru a începe o afacere productivă.

Pe vremea mea, când trebuia să îmi serbeze părinții ziua de naștere, îmi făcea mama un tort și veneau prietenii la mine. Dar cum totul a evoluat, petrecerile pentru copii au  început să fie la modă. Așadar ideea unei organizări de evenimente pentru copilași este cheia spre succes. Copiii iubesc aceste “party-uri”  și așa părinții au încetat să le mai organizeze singuri petrecerile aniversare . Ei preferă să angajeze persoane care să pună la punct  în detaliu fiecare moment  al petrecerii și să aducă zâmbetul pe buze tuturor.

Ca orice afacere, și aceasta vizează un anumit segment de clienți. Petrecerile pentru copii sunt adresate acelor părinți care nu prea se uită la bani, atunci când vine vorba de bucuria micuțului. Este o idee de afacere mică și profitabilă care însă nu necesită un o investiție mai mare.

*PUBLICITATE

Deci ,dacă ai rezolvat cu resursele, ai găsit suma de care aveai nevoie, mai ramâne doar să pui în aplicare ideea. Ține minte ca acest serviciu este tot mai cerut atât de companii cât și de persoane fizice.

În primul rând ai nevoie de un sediu social și maxim 5 angajați care să se ocupe de clienți. Această afacere se încadrează în categoria ” servicii”, așadar banii cei mai mulți trebuie să îi investești in promovarea afacerii tale.

Piața fiind în creștere cu siguranță alegerea ta este una inspirată. Cererea este determinată  de diferite ocazii pentru evenimentele personale: zilele de naștere dar și pentru evenimentele la un nivel comun: Ziua Copilului, Sarbătorile de iarnă, Sarbătorile pascale etc. Pe partea  evenimentelor comune ,cererea este mai mare din partea companiilor. Dar ținând cont de aceste aspecte, poti să te gândești la afacerea ta, ca și la una de sezon și așa îți vei genera venituri doar în perioadele mai sus menționate.

În orice business e normal să ai grija de corectitudinea ta față de clienți, de calitatea serviciilor și de imaginea pe care o livrezi .Nu uita însă, că vorbim aici despre copii, iar e un subiect mult mai sensibil. Preocuparea și grija pentru calitatea serciviilor trebuie să fie mult mai mari.

Pe lângă sediul social, trebuie să te preocupi de promovarea afacerii ,acest lucru îl poți face printr-un site bine pus la punct. Trebuie să fie vesel și atractiv, asta pentru că încă de la vârste fragede copiii acceseaza internetul.

Am observat că pe măsură ce cresc, copiii devin din ce în ce mai pretențioși. Până la urmă este normal să își dorească să aibe o petrecere de vis. Au o mulțime de idei despre cum trebuie să arate petrecerea și sunt foarte pretențioși , ba chiar pot spune că sunt niște ” clienți” foarte dpreferințele sărbătoritului : mașinuțe, prințese etc.

Acum pe bune??? Dacă fetița ta își dorește să fie Crăiasa Zăpezii în toiul verii îi poți refuza dorința??

Și aici intervine afacerea ta. Trebuie să te pregătești de absolut tot, să gândești în viitor și să anticipezi trendurile din rândurile copiilor.

Uite câteva idei care te pot ajuta:

  • Petrecerile temaice sunt la mare căutare. Cred că este o abordare unitară care dă locului frumusețea și atractivitatea necesară pentru a le capta atenția celor mici. Trebuie înainte de asta să te interesezi de
  • Ședințele foto sunt un plus pentru astfel de petreceri. Chiar daca aceste ședințe foto profesioniste sunt o cheltuială în plus, finalul va fi cu siguranță bun pentru ambele părți. Pozele realizate cu copilul și atmosfera de petrecere vor fi o adevarată bucurie și pentru părinți și își vor aduce aminte cu drag de acelemomente minunate. Trebuie să iei în calcul și faptulcă fotografii au un program încărcat ,tocmai de aceea e bine să te ocupi din timp de acest aspect. Poți opta și pentru o ședință foto de familie și înainte de petrecere, într-un spațiu liniștit, acasă la clienți sau poate chiar într-un parc.
  • Baloanele sunt esețiale într-un astfel de cadru. Este o idee la îndemăna și pe placul copiilor. Există o mulțime de variante: baloanele clasice, baloane cu mesaje ,baloane cu heliu sau baloanele în diferite forme, cu diferinte personaje din desenele animate. Baloanele cu heliu pot fi o sursă bună de distracție . Mai nou sunt mașinile de făcut baloane. Copiii sunt încăntați de acele baloane de săpun și petrecerea va fi una minunată.
  • Mâncarea, ca la orice petrecere și aici măncarea conteaza foarte mult. Poate îți este greu de crezut ca un grupde copii mici va sta lao masa să mănânce diferite feluri de mâncare. Este adevarat că ei vin să se distreze ,dar dacă masa este adaptată stilului lor energic, ei vor fi încântați. De exemplu în perioada verii, petrecerea poate să fie organizată într-un cadru tip picni. dacă ne gândim la o gradină, cei mici vor putea sta pe pături și pot avea la îndemâna gustări sănătoase și ușor de ronțăit. Însă pentru vremea rece, sau ploioasă poți opta pentru un ” foodie bar”. Asta înseamnă o masă la nivelul lor ,cu gustări de tipul ” finger food”. Daca îți pui imaginația la contribuție și decorezi ” foodie bar-ul” într-un mod atragător, cu siguranță acesta va deveni punctul de atracție al petrecerii.
  • Nu în ultimul rând, idea cadourilor pentru invitați. Este o idee pe care am văzut-o într-un reportaj din America. Mi se pare o idee minunată : oferirea de mici atenții pentru copiii invitați la petrecere. În acest mod vor avea si ei obucurie ,și sărbătoritul nu va fi singurul care primește cadouri. Dacă ai ales o petrecere tematică, cadoul poate să fie în acelasi stil. De exemplu o mașinuță, un pluș care să înfățișeze un animal sau chiar poze cu ai din timpul petrecerii. Poți oferi chiar și puzzle-urile , dulciuri sănătoase sau cărticele .Dar trebuie să ții cont ca darurile să se potriveasca atât fetițelor cât și băiețeilor dar și adaptate vârstei. Poți oferi chiar și puzzle-urile , dulciuri sănătoase sau cărticele. Te asigur ca prin acest lucru, invitații vor pleca de la petrecere cu un cadou, ceimici vor fi entuziasmati, chiar dacă este un gest simplu.

.

NOUTĂȚI ȘI OFERTE

Cu abonamentul sunteți de acord să primiți știri și promoții de la noi și de la partenerii noștri.

Reclamă