vivacredit banner
Păreri

ViaConto păreri

viaconto.ro

ViaConto este un serviciu de credite rapide online care a fost înființat în anul 2016 de către 2 asociați și este administrat de 4 persoane (conform datelor disponibile în anul lansării). Este înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/10149/2016 și are sediul social în Calea Moșilor 21, etaj 2, București, fiind gestionată de către IFN VIACONTO MINICREDIT S.A. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 9-18, iar în weekend nu este program de lucru (orice solicitare se examinează în prima zi lucrătoare).

În ceea ce privește modul de contractare a companiei nebancare ifn Viaconto Minicredit, aceasta este disponibilă prin intermediul aplicației de Skype (viaconto.ro), prin email (la adresa info@viaconto.ro) sau prin apel telefonic (la număr de telefon 0312295849). De asemenea, pentru a primi răspuns la orice întrebare ai avea legată de un credit online rapid fără acte și alte restricții poți utiliza și serviciul de chat rapid.

Contactarea acestei instituții nebancare se poate realiza și prin intermediul paginii de Facebook (pagina are 69 de urmăritori, iar răspunsul este oferit, în medie, în maxim 1 ora). Viaconto face parte din grupul internațional Via SMS Group, care activează pe piața de împrumuturi rapide din Suedia, Polonia, Spania, Letonia și Cehia.

Care sunt condițiile de obținere a unui credit online rapid fără acte și alte restricții?

Pentru clienții interesați de accesarea unui împrumut, aceștia trebuie să știe că acest serviciu este disponibil în următoarele condiții:

*PUBLICITATE
  • Solicitantul trebuie să aibă vârsta minimă de 20 de ani, în timp ce limita maximă este de 65 ani;
  • Trebuie să fie cetățean cu rezidență în România;
  • Să prezinte documente justificative legate de încasarea în mod regulat a unui venit;
  • Să dețină un cont bancar și un serviciu de internet banking ori să poată oferi informații despre datele sale de natură financiară;
  • Să nu figureze în Biroul de Credit cu debite restante.

Printre sursele de venituri acceptate de către Viaconto se numără salariul, pensia sau indemnizația de șomaj, în principal, dar, în situația în care o persoană poate demonstra cu documente justificative că încasează venituri lunare din alte surse legale și verificabile, atunci poate obține un împrumut. Documentele care sunt solicitate la momentul inițierii procedurii de obținere a unui credit sunt:

  • Copie de pe un act de identitate al persoanei care solicită acest împrumut;
  • Copie de pe un extras bancar, din care să reiasă veniturile încasate într-un interval cuprins între 1-3 luni.

Accesul la bani se oferă prin intermediul unui cont de client care se creează pe site-ul companiei. Crearea unui cont îi oferă clientului posibilitatea de a nu mai fi nevoit să reintroducă toate datele financiare și de identitate în momentul accesării unui nou împrumut. Clientului îi este furnizat un cod de activare (prin SMS), iar în momentul în care acesta a fost de acord cu toate condițiile și termenii companiei, contul devine operațional.

Site-ul este unul bine configurat, clientului oferindu-i-se posibilitatea de a interacționa foarte ușor cu secțiunile de lucru. Toate informațiile legate de viitorul credit de la Viaconto sunt disponibile prin intermediul unui calculator care îți oferă date legate de valoarea dobânzii, de cea a dobânzii anuale efective (DAE) și de suma totală care trebuie restituită în intervalul de rambursare.

Care este suma ce poate fi împrumutată de la Viaconto?

În mod normal, suma care poate împrumutată de la Viaconto Minicredit este cuprinsă între 150 și 1500 Ron, dar, valoarea maximă care poate fi obținută în momentul de față este de 1000 Ron. Trebuie menționat faptul că această instituție ifn le oferă clienților care accesează pentru prima dată un împrumut o dobândă promoțională de 0% (cu condiția returnării banilor la dată menționată în contract și numai dacă se află la prima solicitare). Valoarea maximă de împrumut cu o dobândă de 0% este limitată la suma de 600 Ron, dar, în momentul în care sunt încălcate condițiile legate de restituire, se aplică dobânda standard.

Perioada de rambursare a unui credit online rapid fără acte și alte restricții este cuprinsă între 7 și 30 de zile, iar acest interval poate fi prelungit, în cazul unei situații de imposibilitate de plată, cu o perioadă de maxim 30 de zile. Obținerea intervalului de prelungire este condiționată de achitarea unei taxe de prelungire, iar neachitarea acestei taxe este echivalentă cu nerestituirea la timp a creditului, ceea ce impune plata unei dobânzi penalizatoare în cuantum de 1, 29% pe ziua de întârziere.

Clientul este notificat printr-un SMS în momentul obținerii creditului, iar primirea banilor este raportată la metoda de plată aleasă (prin virament bancar în doare câteva minute, iar printr-o altă metodă, de exemplu, în numerar, între 24-48 de ore). Compania Viaconto Minicredit le pune la dispoziție clienților posibilitatea de a rambursa împrumutul prin intermediul mai multor societăți bancare foarte populare în România.

Procedura de obținere și rambursare a creditului este foarte simplă, fiind foarte important să nu se solicite împrumuturi fără a se lua în calcul condițiile impuse de către societatea ifn. Este foarte important ca să nu existe niciun fel de debite care să fie active în momentul solicitării unui imprumut (nu sunt acceptate cererile de obținere credit dacă în momentul solicitării există un alt credit în derulare, fie la Viaconto, fie la altă companie nebancară sau bancară).

Per ansamblu, în momentul actual nu se poate discuta de un credit online rapid fără acte și alte restricții în totalitate, prin comparație cu ofertele altor societăți de creditare. Faptul că acest tip de credit, oferit de către Viaconto, este restrictiv în ceea ce privește rău platnicii și persoanele care figurează în baza de date a Biroului de Credit este un minus.

Suma de împrumut este limitată la 600 Ron pentru primul împrumut cu dobândă de 0%, iar valoarea DAE este foarte ridicată (pentru suma de 500 Ron, pe o perioada de rambursare maximă, de 30 zile, valoarea DAE ajunge, de exemplu, la 5206%). În rest, viteza de aprobare a împrumutului, diversitatea canalelor de rambursare a creditului și numărul minim de documente necesare obținerii creditului sunt câteva puncte puternice ale creditelor care pot fi obținute de la Viaconto.