vivacredit banner

Credit imobiliar

Te numeri printre cei care dețin o proprietate și ai nevoie de bani cu împrumut pentru diverse scopuri? Intenționezi să-ți renovezi actuală locuința ori să-ți construiești una nouă? De ce să nu profiți de pe urma acestui avantaj și să obții banii de care ai nevoie? Citește această pagină pentru a descoperi cum poți accesa credite imobiliare foarte avantajoase. Cele mai bune condiții de creditare și dobânzi foarte mici pentru cei care au nevoie de bani cu împrumut pe termen lung. Site-ul nostru îți oferă acces la cele mai bune oferte de creditare, cu aprobare rapidă și un număr redus de documente. Descoperă acum cel mai avantajos credit imobiliar și construiește-ți/achiziționează-ți/modernizează-ți locuința visurilor tale!

Pentru a primi împrumutul trebuie să completați cererea de împrumut cu informațiile de contact valide (număr de telefon sau e-mail). Aceste informații de contact vor fi utilizate de către companiile creditoare în cazul în care este nevoie să vă contacteze.

Companie Timp pentru a obține Rata dobânzii 0% Max prima dată Împrumut max Perioadă Luați un împrumut
10 min Nu 200 – 1400 RON 10000 RON 45 zile
15 min Nu 200 – 1000 RON 4000 RON 30 zile
2 ore Da 200 – 2000 RON 2000 RON 25 zile
15 min Da 200 – 2000 RON 2000 RON 30 zile
20 min Da 100 – 3000 RON 3000 RON 59 zile
24 de ore Da 100 – 2000 RON 2000 RON 30 zile

Timp pentru a obține: 10 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 1400 RON

Împrumut max: 10000 RON

Perioadă: 45 zile

Timp pentru a obține: 15 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 1000 RON

Împrumut max: 4000 RON

Perioadă: 30 zile

Timp pentru a obține: 2 ore

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioadă: 25 zile

Timp pentru a obține: 15 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioadă: 30 zile

Timp pentru a obține: 20 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 100 – 3000 RON

Împrumut max: 3000 RON

Perioadă: 59 zile

Timp pentru a obține: 24 de ore

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 100 – 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioadă: 30 zile

De ce să optezi pentru un împrumut imobiliar?

Deținerea unei proprietăți reprezintă o garanție pentru orice creditor. În cazul neplății la timp sau a întârzierilor la plată, acesta se poate îndrepta cu acțiune de recuperare a banilor datorați asupra proprietății în cauză. Ceea ce poate reprezenta un avantaj și pentru tine, pentru că, dacă ai fi ales un împrumut ipotecar, atunci ai fi putut pierde locuința achiziționată și cu care ai garantat creditul. De aceea, pe site-ul nostru o să poți descoperi cele mai benefice condiții credit imobiliar, astfel încât să ai parte de o rată cât mai relaxată, care să-ți permită să te bucuri de banii împrumutați fără niciun stres.

Creditul ipotecar este o formă de a împrumuta bani care îi avantajează pe cei care nu dețin o proprietate a lor. Cu toate acestea, în situația în care nu vei avea bani să-ți plătești împrumutul, bunul achiziționat este într-un potențial pericol. În ceea ce privește împrumutul imobiliar, bunul cu care se garantează funcționează ca un element de siguranță pentru debitor. Chiar și așa, există atât avantajele, cât și dezavantajele pe care trebuie să le cunoști înainte de a aplica pentru un astfel de împrumut. Iar site-ul nostru îți oferă toate detaliile pentru a lua cea mai bună decizie pentru viitorul tău și siguranța bunurilor tale.

Avantajele oferite de împrumutul imobiliar

 • Valoarea ratelor este mai scăzută – dat fiind faptul că un astfel de credit se întinde pe o perioadă de timp îndelungată (30 de ani) valoarea ratelor este mult mai scăzută. În special în comparație cu cele de la un credit rapid sau de nevoi personale, acolo unde valoarea este mai mare raportat la dobânda credit imobiliar. Un astfel de avantaj îți permite să poți face și alte lucruri cu banii câștigați, în afara plății ratei la credit.
 • credit imobiliarDobândă mai mică (fixă sau variabilă) – în cazul în care vei opta pentru un credit cu o dobândă fixă, vei putea controla mult mai bine modul de desfășurare al împrumutului. O dobândă variabilă poate fi o armă cu două tăișuri, mai ales dacă valoarea ROBOR sau EURIBOR crește. Dar, în cazul în care aceasta scade, atunci înseamnă o rată mult mai scăzută pentru debitor, ceea ce constituie un beneficiu demn de luat în calcul. Pentru a evita situația unei valori a ratei oscilante optează pentru un credit imobiliar cu dobândă fixă– pe site-ul nostru găsește cele mai avantajoase oferte de pe piața din România!
 • Poți obține un credit imobiliar fără avans – în general, valoarea unui avans poate ajunge până la 35% sau chiar mai mult. Cu toate acestea, anumite instituții bancare îți permit să obții bani cu avans credit imobiliar zero. Toate aceste oferte sunt disponibile pe site-ul nostru, astfel încât să ai parte de un împrumut foarte avantajos. În plus, din ce în ce mai mulți dezvoltatori imobiliari colaborează cu aceste instituții de creditare și îți oferă un împrumut direct fără să fie nevoie de plata vreunui avans.
 • Termen lung de rambursare – un interval de timp mai îndelungat îți permite să amortizezi mult mai bine costurile totale ale creditului. Astfel, valoarea DAE (dobânda anuală efectivă) în care sunt cuprinse costurile legate de analiză dosar, administrare împrumut, comision de acordare și multe alte costuri și comisioane sunt mai ușor de suportat decât în cazul unui împrumut de nevoi personale sau de tip urgent online.
 • Poți opta oricând dorești pentru refinanțare credit imobiliar – este una dintre opțiunile care îți permit să obții condiții mai bune de plată la același creditor sau la un altul.

Dezavantajele creditului imobiliar

 • Bunul gajat nu mai poate fi folosit pentru a obține un alt împrumut imobiliar – din momentul în care ai utilizat o proprietate ca și garanție pentru obținerea unui împrumut nu o să o mai poți ipoteca sau folosi pentru alte operațiuni similare. Creditorul va greva proprietatea ca având sarcini în Cartea Funciară și abia în momentul în care împrumutul este rambursat în totalitate va radia acest beneficiu în favoarea sa.
 • Este necesar acordul creditorului pentru anumite operațiuni – atunci când vrei să închiriezi proprietatea folosită pentru a garanta împrumutul, o să ai nevoie de acordul creditorului. Ceea ce înseamnă o oarecare limitare a dreptului de proprietate de care debitorul continuă să se bucure.
 • Debitorul continuă să plătească taxele și impozitele proprietății folosite drept garanție – dacă ai grevat cu sarcini respectivul bun, acest lucru nu înseamnă că nu o să mai fii responsabil de achitarea datoriilor legate de proprietatea respectivă. Acestea continuă să fie ale tale, pentru că bunul este doar folosit ca garanție, nu trecut în proprietatea creditorului.
 • Presupune plata unui avans – chiar dacă poți obține un credit imobiliar fără avans, nu toți creditorii îți oferă o astfel de facilitate, caz în care trebuie să dispui de un avans cuprins între 5% și 35% din suma de împrumut. În cazul în care nu dispui de această sumă, va trebui să optezi pentru un alt tip de împrumut (de nevoi personale, rapid sau pentru un descoperit de card – pe site-ul nostru găsești o gamă variată de astfel de împrumuturi, care îți vor oferi banii de care ai nevoie pentru avans).
 • Valoarea proprietății care este folosită drept garanție influențează valoarea avansului – în funcție de zona în care este amplasată proprietatea, precum și de tipul acesteia, valoarea avansului solicitat de către creditor este mai mare sau mai redusă (0%-35%).

Condiții credit imobiliar – ce trebuie să știi pentru a obține cu rapiditate un astfel de împrumut!

Pe site-ul nostru o să descoperi o serie de împrumuturi imobiliare, astfel încât o să ai la dispoziție o varietate de opțiuni dintre care să alegi cel mai bun credit imobiliar. Cu toate acestea, pentru a obține o aprobare rapidă și fără probleme, este necesar să îndeplinești anumite condiții:

 • Deținerea unui avans – chiar dacă dispui de o proprietate imobiliară care poate fi utilizată ca garanție, majoritatea creditorilor va solicita un avans, care se stabilește în funcție de valoarea proprietății cu care se garantează împrumutul.
 • Vârsta – unele instituții de creditare sunt maleabile și impun ca limită inferioară vârsta de 18 ani, în timp ce altele ridică valoarea limitei până o etate mai ridicată. Ceea ce este important de reținut este faptul că perioada pe care se întinde acest credit nu trebuie să depășească vârsta limită superioară, care poate fi cuprinsă între 65-70 de ani.
 • Vechimea în muncă – este o condiție de care se ține cont pentru a obține banii de care ai nevoie, astfel că se iau în calcul atât vechimea totală acumulată până la dată solicitării împrumutului, cât și de vechimea acumulată la actualul loc de muncă. Majoritatea creditorilor pune accentul pe stabilitate, așa că, atunci când aplici pentru un credit imobiliar o să fie nevoie de o perioadă de minim 3-6 luni lucrate la prezentul loc de muncă.
 • Durata contractului – doar aplicanții care au un contract de muncă în derulare, pe termen nedeterminat, sunt luați în calcul pentru obținerea unui credit imobiliar. Realizarea de venituri cu caracter permanent – este o condiție de care se leagă obținerea împrumutului, dat fiind faptul că este nevoie să returnezi banii împrumutați. Persoanele care realizează venituri din salarii sunt avantajate, dar și cei care obțin câștiguri din alte activități (și a căror sursă poate fi dovedită) sunt acceptați.
 • Valoarea venitului – în anumite cazuri se impune o limită minimă, care este echivalentul unui salariu minim net pe economie, dar, dacă dorești să împrumuți o sumă mai mare, atunci valoarea veniturilor realizate trebuie să fie cât mai ridicată. Nu uita că noul grad de îndatorare impus de către Banca Națională a României este de 40% (pentru orice credit care este accesat în moneda națională) și de numai 20% (pentru împrumuturile care sunt obținute în altă monedă, decât cea națională).
 • Dispui de o proprietate care poate fi folosită ca garanție pentru împrumut – în funcție de valoarea de piață aacesteia o să ți se solicite un avans mai redus sau mai mare. În lipsa unei astfel de garanții, nu poți aplica pentru un împrumut imobiliar, ci poți opta pentru unul de tip Prima Casă sau ipotecar. În momentul în care constanți că întrunești toate aceste condiții credit imobiliar, atunci poți aplica pentru solicitarea de bani împrumut. Este foarte important ca toate aceste condiții să fie întrunite pentru a accesa cu maximă rapiditate creditul. Aplică pentru un împrumut avantajos cu garanție imobiliară pe site-ul nostru și descoperă multiple oferte fără avans sau cu avans foarte mic!

Cum să obții cel mai avantajos credit imobiliar

Noi te ajutăm să descoperi cele mai avantajoase oferte de creditare imobiliară, precum și de refinanțare credit imobiliar. Îți oferim acces la cele mai valoroase tipuri de credit, astfel încât să ai parte de maximul de beneficii. Acestea sunt câteva sfaturi care te vor ghida în identificarea cu rapiditate a celui mai avantajos împrumut imobiliar dintre ofertele disponibile:

 • Dacă ești o persoană care nu este sigură pe locul de muncă actual, nu risca să aplici pentru un împrumut imobiliar!
 • Este recomandat să aplici pentru un credit imobiliar cu dobândă fixă, pentru că poți gestiona mult mai eficient modul de rambursare a împrumutului.
 • Verifică toate ofertele creditorilor și realizează o analiză comparativă pentru a opta pentru cel mai bun împrumut pentru buzunarul tău.
 • Cea mai bună ofertă este cea a unui credit imobiliar fără avans pentru că în acest mod nu va fi nevoie să disponibilizezi o sumă de bani pe care o poți folosi în alte scopuri. Cu toate acestea, o sumă mai mare plătită ca avans o să-ți ofere posibilitatea de a beneficia de o rată lunară mai scăzută.
 • Nu solicita o sumă mai mare decât poți rambursa pentru că există și riscul de a intra în incapacitate de plată. Optează pentru valoarea maximă doar dacă este necesar și numai în condițiile în care suma respectivă este utilă nevoilor tale.
 • Atunci când este vorba despre dobânda credit imobiliar, cu siguranță că trebuie să faci o analiză de perspectivă asupra posibilelor fluctuații ale valorii acesteia (dobânda ROBOR manifestă un trend ascendent, așa că nu risca să aplici pentru un credit imobiliar ale cărui costuri nu le vei putea suporta peste o anumită perioadă de timp).
 • Orice împrumut imobiliar care se contractează la o dobândă fixă cu valoare ridicată va implica asumarea unui risc. Singura soluție într-un astfel de caz este ca debitorul să aleagă o refinanțare, situație în care va beneficia de o dobândă mult mai avantajoasă.
 • Evaluarea nivelului de eligibilitate se bazează pe istoricul de creditare; o persoană care și-a achitat la timp ratele pentru împrumut va obține mult mai rapid aprobarea unui credit, în comparație cu o persoană care nu are împrumuturi derulate sau care a manifestat întârzieri în rambursarea precedentelor credite.
 • Primești aprobarea împrumutului mai rapid dacă optezi ca soluție de finanțare la instituția bancară la care ai deschis contul bancar. Este mult mai simplu pentru creditor să-ți verifice venitul, ceea ce înseamnă economie de timp și avantaje mai multe pentru tine.

Site-ul nostru îți oferă posibilitatea de a analiză cele mai avantajoase împrumuturi imobiliare de pe piață. Fiecare dintre ofertele pe care le găsești în oferta noastră beneficiază de o verificare atentă, în conformitate cu o serie de criterii, astfel încât vei avea de optat numai soluții de creditare de top. În aceste condiții o să ai posibilitatea de a accesa cel mai bun credit imobiliar, potrivit nevoilor tale financiare și care să-ți ofere avantaje pe termen îndelungat. Optează și tu pentru un împrumut imobiliar verificat și catalogat de către specialiștii financiari de top din România!

Cum să beneficiez de cel mai bun credit imobiliar?

Compară ofertele creditorilor bancari și alege o opțiune care îți oferă cea mai ridicată sumă de bani împrumut, cea mai avantajoasă dobândă și cel mai mic avans. Consultă toate ofertele recomandate aici, pe credit247.ro

Ce ar trebui să știu înainte de a accesa un împrumut imobiliar?

Creditul imobiliar este un împrumut securizat, așa că trebuie să constitui o garanție în acest sens. Garanția poate fi atât un bun imobil propriu (imobil sau teren), cât și bunul pe care îl achiziționezi. Valoarea minimă a avansului este cuprinsă între 15% și 35% din cota de piață a bunului.

Când este cel mai bun moment să aplic pentru un credit imobiliar?

Nu există cel mai bun moment pentru accesarea unui astfel de credit, dar specialiștii recomandă iarna pentru că atunci piața imobiliară este mai accesibilă. În plus, poți opta pentru un credit imobiliar atunci când beneficiezi de o dobândă avantajoasă.

Cât durează să obțin un împrumut imobiliar?

Verificarea actelor și procedura de semnare a contractului final poate dura între 2 săptămâni și 1 lună, în funcție de creditor și de debitor.

Pot lua un credit imobiliar dacă am 18 ani?

Da, dar numai dacă respecți condițiile de creditare ale companiei care acordă împrumutul.
În general, pentru creditele de acest tip limita de vârstă este una mai ridicată decât 18 ani.

Pot obține un împrumut imobiliar fără garanții?

Nu, acest gen de credit presupune prezentarea unei garanții (bunul care se achiziționează va fi ipotecat sau va trebui oferită garanție un alt bun propriu).

Pot obține un credit imobiliar dacă am un istoric de credit negativ?

Nu, acesta este un credit la care trebuie să ai un istoric de credit pozitiv.

Care sunt avantajele oferite de un credit imobiliar?

Îți oferă posibilitatea achiziționării unui bun la o dobândă avantajoasă și cu un termen de rambursare lung (până la 25 de ani). Îți permite să iei bani împrumut garantând cu un alt bun.

Care sunt dezavantajele oferite de un credit imobiliar?

Trebuie să plătești un avans minim de 15%-35%. Este nevoie de constituirea unei garanții de natură imobiliară.