vivacredit banner

Credit rapid fara acte

Pentru a primi împrumutul trebuie să completați cererea de împrumut cu informațiile de contact valide (număr de telefon sau e-mail). Aceste informații de contact vor fi utilizate de către companiile creditoare în cazul în care este nevoie să vă contacteze.

Companie Timp pentru a obține Rata dobânzii 0% Max prima dată Împrumut max Perioadă Luați un împrumut
10 min Nu 200 – 1400 RON 10000 RON 45 zile
15 min Nu 200 – 1000 RON 4000 RON 30 zile
2 ore Da 200 – 2000 RON 2000 RON 25 zile
15 min Da 200 – 2000 RON 2000 RON 30 zile
20 min Da 100 – 3000 RON 3000 RON 59 zile
24 de ore Da 100 – 2000 RON 2000 RON 30 zile

Timp pentru a obține: 10 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 1400 RON

Împrumut max: 10000 RON

Perioadă: 45 zile

Timp pentru a obține: 15 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 1000 RON

Împrumut max: 4000 RON

Perioadă: 30 zile

Timp pentru a obține: 2 ore

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioadă: 25 zile

Timp pentru a obține: 15 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioadă: 30 zile

Timp pentru a obține: 20 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 100 – 3000 RON

Împrumut max: 3000 RON

Perioadă: 59 zile

Timp pentru a obține: 24 de ore

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 100 – 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioadă: 30 zile

Ce este credite rapide fara acte?

Ce faci atunci când ai nevoie urgent de o sumă de bani dar nu ai o adeverință de salariu cu care să poți obține un împrumut de la o banca? Cel mai simplu este desigur sa obții o sumă pe termen scurt de la prieteni sau familie. Este posibil însă ca nici aceștia să nu treacă printr-o perioadă bună și să le fie imposibil să te ajute.

În acest caz, singura soluție este să apelezi la un credit rapid fara acte. Împrumuturile rapide fără acte au mai multe avantaje și sunt ideale atunci când treci printr-un moment de criză. Fiecare dintre noi a avut asemenea momente neplăcute. Poate fi vorba de o urgență medicală, un accident de mașină, o reparație care nu poate fi amânată sau orice altă plată neplanificată. Sau poate că a apărut o oportunitate de afaceri prea bună pentru a fi ratată sau ai găsit ceva de vânzare la un preț incredibil de ieftin? Indiferent de situație, poți recurge la un credit rapid fără acte pentru a obține cu ușurință banii de care ai nevoie.

Acest tip de împrumuturi rapide sunt oferite de către Instituții Financiare Nebancare (IFN). Aceste instituții se ocupă cu activități de creditare perfect legale, fără a fi însă bănci. Ele sunt supravegheate și reglementate de Banca Națională a României și nu pot oferi toată gama de produse și servicii a unei bănci clasice. O IFN poate însă acorda credite, respectând prevederile legale, în condiții mult mai flexibile. Avantajul este aici de partea clientului, care obține banii de care are nevoie rapid și fără a avea nevoie de prea multe documente.

Este important să știi mai întâi care sunt condițiile și cum poți aplica pentru a beneficia de cea mai bună ofertă. Există mai multe feluri de credite rapide fara acte, să le trecem pe scurt în revistă.

Împrumut rapid fără adeverință de salariu

Împrumutul rapid fără adeverință de salariu este cea mai convenabilă metodă de a face rost de bani urgent și fără bătaie de cap. În general, este vorba de sume mici, necesare pentru a rezolva o problemă neașteptată. Perioada de rambursare este și ea foarte scurtă, poți alege chiar să returnezi banii a doua zi dacă ai această posibilitate!

Inițial, aceste credite rapide fără acte erau oferite doar de către instituțiile financiare nebancare. Între timp, băncile clasice au intrat și ele pe piață, deși de regulă procedura de acordare rămâne mai simplă în cazul unui IFN.

Dacă drumul la o bancă necesită multe hârtii și procesul de analiză este lung, în cazul unui împrumut rapid formalitățile sunt minime sau chiar inexistente. Aprobarea se face foarte rapid, în unele cazuri chiar practic instant, iar banii devin disponibili imediat.

Credit rapid fara acteLipsa garanțiilor presupune însă riscuri mult mai mari pentru instituția care acordă creditul. De aceea, și dobânda percepută este mult mai mare decât cea a unui împrumut clasic. Totuși, datorită perioadei scurte de rambursare și a sumelor mici, acest aspect contează destul de puțin în comparație cu avantajele acestei soluții. Chiar dacă dobânda pare mare, nu trebuie uitat că ea se calculează pe perioada unui an întreg și va fi de fapt mică dacă perioada creditului este scurtă. În plus, nu există comisioane sau costuri ascunse și condițiile pot fi chiar destul de avantajoase dacă știi data exactă la care vei returna banii.

Suma de bani maximă care poate fi obținută printr-un credit rapid fără acte variază de la o societate la alta, la fel ca și condițiile specifice de acordare. În acest moment, IFN-urile oferă de regulă împrumuturi cu valoarea între 100 și 5000 de lei.

Credit de nevoi personale fără adeverință de salariu

Creditul de nevoi personale a devenit în ultimul timp foarte popular în România și este acordat foarte frecvent atât de către bănci cât și de către IFN-uri.

În cazul unui credit de nevoi personale, creditorul nu trebuie să specifice un scop precis de folosire a banilor. Nu vrei să cumperi o casă sau o mașină, ci pur și simplu ai nevoie de bani. Poți să-i cheltui în absolut orice mod ai chef, fie că vrei să-ți cumperi ceva, să-i cheltui într-un moment important din viața ta sau a familiei sau să faci o investiție. De multe ori, astfel de credite sunt folosite pentru renovarea casei, finanțarea studiilor, achiziționarea de produse electronice sau pur și simplu pentru a merge într-o vacanță de vis. Un alt caz des întâlnit este nevoia de bani pentru a achita un alt credit.

Indiferent de motiv, este bine de știut că acest tip de credit rapid fără acte poate fi luat și de la o IFN. Deși de obicei pentru un credit de nevoi personale se apelează la o bancă, varianta unuia nebancar oferă câteva avantaje importante. Este vorba desigur de procedura mai simplă și timpul mai scurt în care sunt virați banii. În cazul în care ai nevoie de bani repede și nu ai timp de un drum la bancă sau să aștepți până vine aprobarea, un credit de nevoi personale de la o instituție nebancară reprezintă pur și simplu soluția ideală.

Nu trebuie uitat că Instituțiile Financiare Nebancare sunt firme 100% legale, care funcționează sub reglementarea Băncii Naționale. Nu este nimic dubios la mijloc, nu există clauze ascunse și nu te vrei trezi cu recuperatorii la ușă. Ele oferă un produs diferit față de bănci, analizează cu atenție condițiile și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Avantajele împrumuturilor fără adeverință de salariu

De ce să recurgi la împrumuturi rapide fără acte? Avantajele sunt multiple, iată doar câteva dintre ele:

  • Nu ai nevoie de garanții sau giranți. Nu riști să rămâi fără casă dacă intervine ceva și nu poți returna banii la timp.
  • Fără multe documente. Adeverința de salariu nu este necesară, în anumite cazuri îți trebuie numai buletinul.
  • Procedură simplă. În cazul unui credit rapid fără acte aprobarea vine în general în maxim 24 de ore, uneori chiar pe loc.
  • Fără verificări. Istoricul tău nu contează, cele mai multe firme îți vor acorda creditul chiar dacă mai ai și alte datorii sau figurezi ca rău-platnic.
  • Banii imediat. În epoca tranzacțiilor electronice, banii ajung foarte rapid în cont și poți să-i cheltui instant.
  • Tu alegi durata. Dacă un credit clasic se acordă numai pentru perioade mai lungi, în cazul unor împrumuturi rapide fără acte se poate opta pentru orice perioadă de rambursare, chiar și o singură zi.
  • Clauze transparente. Dobânda este clară de la început, multe firme au chiar pe site-ul propriu niște calculatoare online în care introduci suma dorită și durata pentru a afla exact toate condițiile creditului și suma totală pe care o vei plăti la final.
  • Confidențialitate. Pentru că nu ai nevoie de adeverințe sau de giranți, nimeni nu va afla că ai luat un împrumut.
  • Pentru multe împrumuturi rapide fără acte se poate aplica telefonic sau online. Fă rost de banii de care ai nevoie chiar de la tine acasă, fără timp pierdut sau deplasări inutile.
  • Fără explicații. Dacă o bancă îți va pune tot felul de întrebări și îți va cere să completezi o serie de formulare enervante, unei instituții financiare nebancare nu ești nevoit să-i oferi nici un fel de explicații. Este doar problema ta în ce scop ai de gând să folosești banii.

Cum să primești un credit fără acte de salariu?

În era digitală, nu mai este nevoie să faci mare lucru pentru a accesa un credit urgent fără acte. Este suficient de regulă să ai un calculator cu conexiune la Internet.

Pentru a fi eligibil, trebuie să îndeplinești câteva condiții de bază care variază de la o firmă la alta. În general, e nevoie să ai minim 18 ani (sau peste 21 în unele cazuri), să ai buletin sau un alt act de identitate valabil și să faci dovada unui venit minim lunar. Atenție, pentru a demonstra venitul minim nu este necesară o adeverință de salariu.

Este suficient de exemplu un extras de cont în care să apară intrări lunare de bani, indiferent de sursa lor. Poate fi vorba de salariu, pensie, venituri din chirii, drepturi de autor sau orice altă sursă constantă de fonduri peste pragul minim stabilit de IFN în funcție de valoarea sumei solicitate.

Dacă îndeplinești condițiile, pasul următor este să studiezi piața. Există multe instituții de unde poți lua un credit rapid fără acte, analizează termenii și condițiile pe care le oferă fiecare și citește părerile altor clienți care au apelat la serviciile lor. Poți găsi pe internet și site-uri care îți prezintă ofertele mai multor companii, pentru a le putea compara mai ușor. Nu uita de posibilele promoții, sunt, de exemplu, firme care îți oferă primul credit rapid fără acte cu dobândă zero. Ofertele pot fi mai mult sau mai puțin avantajoase, alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

După ce ai ales, împrumutul se obține de obicei foarte simplu. Ai mai multe opțiuni la dispoziție, poți să aplici online și să primești banii direct în cont, o poți face telefonic sau prin programarea unei întâlniri cu un agent de vânzări al firmei.

Este posibil să obțin un credit fără acte?

Da, tipul acesta de credit se referă la obținerea de bani împrumut doar pe baza unei documentații minime (act de identitate, extras bancar și acord ANAF).

Ce fel de împrumuturi pot obține fără acte?

Acest tip de împrumut se aplică creditelor rapide nebancare, de nevoi personale și cu buletinul ce pot fi verificate fără să fie nevoie de o adeverință de salariu sau de o dovadă privind realizarea unui venit de către solicitant.

Cum să obțin un împrumut fără acte instant?

Perioada de aprobare a unui astfel de credit este de 10 minute în cazul celor mai rapide. Trebuie să ai un credit scoring bun pentru a obține foarte rapid creditul.

Rata dobânzii este diferită atunci când iau un credit fără acte?

Fiind vorba despre un credit nesecurizat (cu un risc mare), valoarea dobânzii este mai ridicată decât în cazul altor împrumuturi.

Care este suma maximă pe care o pot obține cu un credit fără acte?

Poți obține până la 10,000 de Lei.

Unde găsesc cele mai bune împrumuturi fără acte?

Accesează pagina dedicată credit247.ro și vei descoperi cele mai bune variante de împrumut fără acte.

Pot lua un credit fără documente dacă am împlinit 18 ani?

Da, dar condiția este ca vârsta ta să fie acceptată de creditor, iar tu deja să realizezi un venit care să aibă caracter de regularitate.

Pot obține un credit fără acte dacă am un istoric de credit negativ?

Da, dar este posibil ca să ți se solicite chemarea în garanție a unui co-debitor.

Ce ar trebui să știu înainte de a accesa un credit fără acte?

Tipul acesta de împrumut se adresează tuturor cetățenilor români sau cu rezidență în România și care au între 18 și 75 de ani. Aceștia trebuie să aibă o sursă de venit (care poate fi probată în caz de solicitare). Este un credit ușor de accesat și care oferă condiții foarte flexibile. Nu opta pentru acest împrumut decât pentru a-ți acoperi cheltuielile care sunt urgente.