vivacredit banner

Imprumuturi rapide fara garantii

Acest tip de credite sunt oferite de către instituții financiare nebancare (IFN). Instituțiile de acest fel lucrează perfect legal, fiind autorizate și verificate de către Banca Națională a României. Ele nu au în portofoliu toate serviciile unei bănci normale și nici nu sunt reglementate la fel de strict, ceea ce le oferă posibilitatea de a lucra mult mai eficient și mai rapid decât băncile clasice. IFN-urile acordă banii în condiții mai flexibile, de obicei cu o birocrație minimă.

Pentru a primi împrumutul trebuie să completați cererea de împrumut cu informațiile de contact valide (număr de telefon sau e-mail). Aceste informații de contact vor fi utilizate de către companiile creditoare în cazul în care este nevoie să vă contacteze.

Companie Timp pentru a obține Rata dobânzii 0% Max prima dată Împrumut max Perioadă Luați un împrumut
10 min Nu 200 – 1400 RON 10000 RON 45 zile
15 min Nu 200 – 1000 RON 4000 RON 30 zile
2 ore Da 200 – 2000 RON 2000 RON 25 zile
15 min Da 200 – 2000 RON 2000 RON 30 zile
20 min Da 100 – 3000 RON 3000 RON 59 zile
24 de ore Da 100 – 2000 RON 2000 RON 30 zile

Timp pentru a obține: 10 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 1400 RON

Împrumut max: 10000 RON

Perioadă: 45 zile

Timp pentru a obține: 15 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 1000 RON

Împrumut max: 4000 RON

Perioadă: 30 zile

Timp pentru a obține: 2 ore

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioadă: 25 zile

Timp pentru a obține: 15 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 200 – 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioadă: 30 zile

Timp pentru a obține: 20 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 100 – 3000 RON

Împrumut max: 3000 RON

Perioadă: 59 zile

Timp pentru a obține: 24 de ore

Rata dobânzii 0% :

Max prima dată: 100 – 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioadă: 30 zile

Ce sunt imprumuturi rapide fara garantii?

Conform definiției din cărțile de economie, termenul se referă la orice tip de credit care nu este garantat cu vreun bun sau gaj, ci numai prin încrederea de care se bucură persoana care îl solicită. În Statele Unite, băncile acordă credite fara garantii persoanelor și firmelor solvabile, care au un rating de credit ridicat.

Există deci multe tipuri de împrumuturi care intră în această categorie. Printre exemple se numără cardurile de credit sau împrumuturile pentru studenți, la baza cărora nu există nici un fel de garanție materială.

Din moment ce contractul nu este garantat prin bunuri de valoare, ce se întâmplă atunci când creditorul nu poate returna banii? Aici devine importantă solvabilitatea clientului. Instituția creditoare poate să îl acționeze pe acesta în instanță și să obțină suma înapoi prin executarea silită a bunurilor acestuia sau prin poprirea unei sume lunare din conturi până la stingerea datoriei.

În cazul unui card de credit, banii împrumutați sunt implicit garantați chiar prin salariul care este virat în fiecare lună în contul posesorului. Împrumutul de studii se bazează pe faptul că studentul va avea ulterior o carieră profesională de succes și va putea astfel returna investiția făcută în educația lui.

Ce sunt împrumuturi rapide fără garanții?

În România, au devenit tot mai populare împrumuturile rapide fără garanții, cunoscute la un moment dat și sub numele popular de „credite doar cu buletinul”.

Avantajele principale ale unui împrumut rapid fără garanții sunt accesibilitatea, valoarea redusă a sumei și perioada scurtă de rambursare. Este cea mai rapidă metodă existentă de a face rost de o sumă de bani, fiind deci o soluție ideală în cazuri urgente.

Pentru că nu sunt garantate, împrumuturile rapide nebancare fără garanții implică riscuri mai mari pentru creditor. Din această cauză și costurile și dobânzile asociate sunt mai mari. Sumele mici și perioada scurtă a creditului compensează însă dobânda ridicată iar costul plătit la final de client rămâne unul rezonabil.

Ce sunt împrumuturile personale fără garanții?

Prin definiție, împrumuturile rapide nebancare fără garanții se bazează pe reputația persoanei care îl solicită și pe veniturile generate de aceasta.

Imprumuturi rapide fara garantiiEle sunt foarte utile pentru a face față unei situații neașteptate și pot fi returnate foarte rapid, după doar câteva zile sau săptămâni. În general, banii sunt returnați în ziua următoare de plată a salariului, de unde și denumirea în limba engleză payday loan. Datorită acordării facile și a sumei mici, un împrumut rapid personal fără garanții este ca și când ai lua niște bani pe termen scurt de la un amic sau membru al familiei.

În Statele Unite există chiar câteva site-uri care oferă o platformă de credit între două persoane fizice. Dacă ai nevoie de un împrumut, poți introduce acolo suma și perioada plus câteva detalii despre tine și ai șansa ca cineva să se ofere să te împrumute. Evident, sistemul funcționează și invers și dacă ai bani în plus îi poți înmulți prin acordarea de credite pe termen scurt unor persoane care îți inspiră încredere. Platforma câștigă printr-un comision de valoare mică încasat din fiecare tranzacție. Rămâne de văzut dacă acest model insolit de împrumut personal va fi cândva implementat și în România.

Cum să obții credite fără garanții?

Există câteva condiții de bază pentru a obține un împrumut rapid nebancar fără garanții, primul pas este să te asiguri că le îndeplinești.

Ai nevoie de o carte de identitate validă (sau buletin de tip mai vechi), să ai vârsta de minim 18 ani (în unele cazuri trebuie să ai până la 24 de ani), să nu fii prea bătrân (o limită des întâlnită este de 75 de ani) și să poți face dovada unui venit minim lunar printr-un extras de cont (de regulă pragul minim este de 300-500 RON lunar).

Este important să studiezi bine ce oferă fiecare IFN și că citești cu atenție termenii și condițiile. Nu întotdeauna compania care își face cea mai multă reclamă are și cea mai bună ofertă pentru tine. Nu te grăbi, sunt multe firme pe piață și toate au site-uri unde găsești toate informațiile necesare.

După ce ai ales din multitudinea de imprumuturi rapide fara garantii pe cel care ți se potrivește cel mai bine, alege metoda cea mai convenabilă de accesare a creditului. O poți face online, prin telefon, prin fax, la un punct de lucru al firmei sau chiar după o întâlnire cu un reprezentant al lor, la tine acasă.

Când și cum se folosesc imprumuturi fara garantii?

Înainte de a aplica pentru împrumuturi rapide nebancare fără garanții, explorează și alte posibilități. Nu te gândi numai la cât de rapidă este procedura, dacă vrei un credit pe termen lung cu dobândă mică, poate că ar fi mai bine să mergi pe varianta unui contract clasic bazat pe garanții.

Sigur, dacă nu dispui de garanții, vrei banii foarte repede sau ești pe lista neagră la Biroul de Credit, nu prea ai de ales. Sunt numeroase situațiile în care recurgerea la împrumuturi rapide fără garanții este ideală.

De cele mai multe ori, creditul rapid te scoate dintr-o situație critică, in care ai nevoie de bani imediat. Poate fi vorba de internarea în spital, un accident de mașină, o amendă neașteptată sau poate pur și simplu de returnarea altui credit.

Nu uita că poți face orice cu banii, IFN-ul nu te întreabă cum vrei să-i folosești. Îi cheltui cum ai chef: poate că ai de făcut o reparație urgentă, vrei să mergi la schi sau ai pus ochii pe un telefon mobil de ultimul tip. Alegerea este numai a ta, posibilitățile sunt nelimitate.

Pot accesa un împrumut fără garanții?

Da, dacă ai vârsta între 18-75 de ani, realizezi un venit stabil și care are valoarea minimă solicitată de credit, ești cetățean sau rezident român și poți face dovada identității tale. Ți se mai pot solicita un extras de cont, o factură la utilități sau un document justificativ de venit.

Am nevoie de garanții pentru a împrumuta bani printr-un credit fără garanții?

Împrumutul fără garanții face parte din categoria creditelor nesecurizate (fără să fie nevoie de constituirea unei garanții). Așadar, nu este nevoie de nicio garanție auto, imobiliară sau asupra unui depozit.

Ce sunt creditele nesecurizate?

Sunt niște împrumuturi pentru care beneficiarul nu trebuie să garanteze. În general, la creditele securizate trebuie depusă o garanție imobiliară, auto sau asupra unui depozit bănesc.

Care sunt beneficiile unui împrumut nesecurizat?

Cel mai important beneficiu este cel oferit de neconstituirea unei garanții care ar putea fi executată dacă nu sunt respectate clauzele contractuale de către debitor. În plus, beneficiarul nu trebuie să plătească taxele și comisioanele legate de garanția respectivă (de evaluare, de înscriere a ipotecii, etc).

Există vreun risc atunci când accesezi un credit nesecurizat?

Atât timp cât îți evaluezi situația financiară și soliciți creditul având un venit stabil, nu este niciun risc. Problemele pot apărea dacă ai întârzieri la plata creditului sau nu efectuezi rambursarea integrală a acestuia (poprire pe venit, executare pentru recuperarea debitului, raportare și înregistrare în Biroul de Credit).

Cât de dificil este să obții un credit nesecurizat?

Este foarte simplu, acesta putând fi accesat online în cele mai numeroase cazuri. Condițiile de creditare sunt foarte flexibile, așa că poate fi obținut de foarte multe categorii de persoane și venituri.

Care este suma pe care o pot împrumută fără garanții?

În general, suma este cuprinsă între 100 și 4000 Lei, dar există și creditori care oferă sume mult mai mari. Pentru a afla care sunt aceștia, verifică site-ul nostru, credit247.ro

De unde pot obține un credit fără garanții?

Poți accesa un astfel de împrumut de la oricare dintre instituțiile nebancare din România care oferă astfel de variante de creditare. Lista celor mai buni creditori o găsești aici, pe credit247.ro.

Pot obține un împrumut fără garanții dacă am un istoric de creditare negativ?

Pe piața financiară nebancară din România există o multitudine de creditori care oferă o astfel de opțiune. Important este să respecți condițiile de creditare, iar în caz de necesitate să poți prezenta un co-debitor, care să garanteze pentru tine.