vivacredit banner
Păreri

Mobilo Credit păreri

mobilocredit.ro

Compania nebancară Mobilo a fost lansată pe piața creditării nebancare din România în anul 2015 de către Mobilo Finance IFN SA. Are la baza un parteneriat privat între 5 asociați, activitatea fiind gestionată de către 3 administratori, iar de la înființare societatea a raportat valori ale activelor imobilizate în valoare de 167 269 Ron (în anul 2015) și de 342 081 Ron (în 2016). Numărul angajaților a crescut, astfel că de la 3 angajați raportați în anul lansării, acesta a ajuns la 8 persoane (în 2016), iar anul acesta s-a triplat. Compania este înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/5340/2015, are sediul social în București, str. Lânăriei nr.77, sector 4 și figurează în Registrul Special BNR sub nr. RS-PJR-41-110096.

Programul de lucru cu clienții este săptămânal (de luni până vineri, între orele 9-17, în weekend nu se lucrează cu publicul). Persoanele interesate să acceseze un credit Mobilo pot să utilizeze numărul de telefon – 0314.100.100 / 0319918 sau adresa de email – relatiiclienti@mobilocredit.ro ori serviciul de chat live oferit de către companie (Mobilo credit contact). Societatea Mobilo finance ifn are o foarte bună prezență pe canalele de social media, astfel că pe Facebook, activitatea este urmărită de peste 12113 persoane. Dacă sunteți interesați de accesarea unui împrumut rapid sau a unui credit online până la salariu, tot ceea ce ai de făcut este să verificați tabelul cu condițiile de creditare și să completezi formularul online Mobilo credit.

Care sunt condițiile de împrumut de la Mobilo finance?

Pentru cei interesați de un credit Mobilo le pune la dispoziție posibilitatea de a împrumuta între 175 și 2000 Ron, pentru o perioadă cuprinsă între 10 și 31 de zile. Dacă ți-ai propus să împrumuți bani de la Mobilo, iată care sunt condițiile impuse de către acest creditor ifn:

 • Vârstă cuprinsă între 18 ani și 70 de ani;
 • Realizarea unui venit lunar stabil cu o valoare de minim 700 Ron;
 • Deținerea unei adrese de email valide;
 • Prezentarea unui extras de cont bancar, din care să reiasă veniturile încasate în perioada recentă (și care să dovedească realizarea unor câștiguri în formă continuată).

Este foarte important de reținut faptul că orice întârziere de plată nu este generatoare de o dobândă de penalizare suplimentară, dar se aplică dobânda de 1, 15% pe ziua de întârziere (ceea ce înseamnă aproximativ același lucru). Se poate opta pentru prelungirea intervalului de rambursare prin achitarea unui comision în valoare de 60 Ron, iar clientul poate beneficia de extinderea perioadei de returnare a banilor pentru maxim 4 săptămâni.

*PUBLICITATE

Cum pot contracta un credit Mobilo?

Mobilo finance ifn le pune clienților săi două posibilități de accesare a unui împrumut. După ce verificați tablelul cu valoarea sumei de plată în funcție de intervalul de returnare a banilor va trebui să completezi cererea online direct de pe site-ul companiei. În prima faza trebuie să-ți introduci doar numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de email. Cea de-a doua fază presupune ca să furnizezi documentele legate de identitate și situația financiară, urmând să primești sau nu (în funcție de rezultatele verificării) aprobarea pentru împrumut. În faza finală, după confirmarea aprobării prin SMS și semnarea contractului de credit, vei primi banii, societateanebancară realizând virarea acestora într-un interval de 30 de minute -24 de ore din momentul în care ai semnat actele de creditare.

Mobilo finance ifn a dezvoltat și o aplicație pentru dispozitivele mobile (Android și iOS) prin intermediul căruia solicitantul poate beneficia de obținerea creditului mult mai rapid. În plus, pentru că o astfel de aplicație să își dovedească meritele, utilizatorul care aplică pentru un împrumut folosind acest instrument va obține un credit în valoare de 1000 Ron (în mod obișnuit, pentru prima accesare a unui credit Mobilo există o limitare până la 800 Ron). Aplicația a fost concepută să ușureze modul de contractare a unui credit, astfel că la următoarea solicitare, obținerea împrumutului durează extrem de puțin.

Avantajele și dezvantajele accesării unui Mobilo credit

Este de remarcat faptul că această instituție ifn mixează avantajele oferite clienților cu o serie de dezavantaje. Printre beneficiile oferite de către Mobilo finance ifn se numără:

 • Menționarea valorii minime a veniturilor necesare obținerii unui împrumut (700 Ron);
 • Aplicația mobilă îți permite să obții o sumă mai mare la prima accesare (1000 Ron) în comparație cu varianta pentru desktop (800 Ron);
 • Nu se aplică o dobândă penalizatoare pentru întârziere, ci doar dobânda de 1, 15% din contract;
 • Există posibilitatea prelungirii duratei de rambursare a creditului Mobilo până la 4 săptămâni;
 • Poate fi obținută o sumă de până la 2000 Ron începând cu cel de-al doilea împrumut;
 • Sunt luate în calcul mai multe tipuri de venituri, în afară salariului și a pensiei, condiția fiind ca acestea să poată fi dovedite printr-un extras de cont bancar sau alte documente legale;
 • Accesarea unui nou credit prin intermediul aplicației mobile (care se descarcă gratuit) ușurează foarte mult procedura de obținere a împrumutului.

Nu trebuie uitat nici faptul că orice împrumut nu oferă doar beneficii, așa că, atunci când accesezi un credit Mobilo trebuie să iei în calcul și următoarele dezavantaje:

 • Valoarea DAE este una foarte ridicată;
 • Nu poți obține suma maximă de împrumut decât de la cel de-al doilea credit (astfel, prima dată poți obține maxim 800 Ron online sau 1000 Ron prin aplicație);
 • Prelungirea perioadei de scadență a împrumutului impune plata unui comision suplimentar în valoare de 60 Ron;
 • Perioada de rambursare poate fi prelungită între 1 și 4 săptămâni, dar valoarea comisionului este aceeași, indiferent de numărul de săptămâni pentru care se dorește a se face prelungirea înțelegerii;
 • Nu dispun de un credit cu dobândă de 0%, așa cum se întâmplă în cazul altor companii de creditare nebancară.

Înainte de a accesa un credit Mobilo analizează cu atenție care este valoarea totală a împrumutului și dacă nu este mai indicat să aplici de pe aplicația dezvoltată de către Mobilo finance ifn pentru dispozitivele portabile. Poți obține între 175 își 2000 Ron sub forma unui credit rapid, condițiile de acordare sunt foarte lejere și-n ciuda micilor dezavantaje, acest creditor rămâne o opțiune viabilă pentru românii interesați să contracteze un credit nebancar online.