vivacredit banner

Imprumut rapid

Sumele disponibile pentru din credite nebancare nu sunt de regul─â foarte mari dar valoarea lor variaz─â de la o societate la alta. Un aspect interesant este c─â multe firme ofer─â ╚Öi sume mici, op╚Ťiune care nu exist─â ├«n cazul b─âncilor clasice. Aten╚Ťie, suma maxim─â disponibil─â depinde de c├ó╚Ťiva factori, cum ar fi venitul lunar al persoanei care ├«l solicit─â. De asemenea, unele companii au un plafon maxim pentru primul credit acordat, care cre╚Öte la a doua aplicare.

Pentru a primi ├«mprumutul trebuie s─â completa╚Ťi cererea de ├«mprumut cu informa╚Ťiile de contact valide (num─âr de telefon sau e-mail). Aceste informa╚Ťii de contact vor fi utilizate de c─âtre companiile creditoare ├«n cazul ├«n care este nevoie s─â v─â contacteze.

Companie Timp pentru a ob╚Ťine Rata dob├ónzii 0% Max prima dat─â ├Ämprumut max Perioad─â Lua╚Ťi un ├«mprumut
10 min Nu 200 ÔÇô 1400 RON 10000 RON 45 zile
15 min Nu 200 ÔÇô 1000 RON 4000 RON 30 zile
2 ore Da 200 ÔÇô 2000 RON 2000 RON 25 zile
15 min Da 200 ÔÇô 2000 RON 2000 RON 30 zile
20 min Da 100 ÔÇô 3000 RON 3000 RON 59 zile
24 de ore Da 100 ÔÇô 2000 RON 2000 RON 30 zile

Timp pentru a ob╚Ťine: 10 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dat─â: 200 ÔÇô 1400 RON

Împrumut max: 10000 RON

Perioad─â: 45 zile

Timp pentru a ob╚Ťine: 15 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dat─â: 200 ÔÇô 1000 RON

Împrumut max: 4000 RON

Perioad─â: 30 zile

Timp pentru a ob╚Ťine: 2 ore

Rata dobânzii 0% :

Max prima dat─â: 200 ÔÇô 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioad─â: 25 zile

Timp pentru a ob╚Ťine: 15 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dat─â: 200 ÔÇô 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioad─â: 30 zile

Timp pentru a ob╚Ťine: 20 min

Rata dobânzii 0% :

Max prima dat─â: 100 ÔÇô 3000 RON

Împrumut max: 3000 RON

Perioad─â: 59 zile

Timp pentru a ob╚Ťine: 24 de ore

Rata dobânzii 0% :

Max prima dat─â: 100 ÔÇô 2000 RON

Împrumut max: 2000 RON

Perioad─â: 30 zile

Conceptul de împrumut rapid vine provine din limba engleză, unde este cunoscut sub numele de payday loan sau cash advance. După cum îi spune și numele, în Statele Unite termenul se referă în general la o formă de credit urgent, care este rambursat integral în ziua încasării următorului salariu.

­čĺŞ ├Ämprumut rapid

La americani, sistemul func╚Ťioneaz─â ├«ntr-un mod foarte simplu. Clientul completeaz─â ╚Öi semneaz─â un cec pe numele companiei, care ├«l folose╚Öte pentru a retrage din cont suma ├«mprumutat─â plus dob├ónda ├«n ziua salariului. O alt─â practic─â frecvent utilizat─â acolo este pre-aprobarea ramburs─ârii electronice direct din cont. ├Än acest caz, creditorul prime╚Öte banii imediat dup─â ce clientul ├«ncaseaz─â primul virament.

Imprumut si credit rapid nebancare├Än Rom├ónia, termenul are o acoperire mai larg─â ╚Öi denume╚Öte practic orice fel de credite nebancare. Acestea sunt acordate de c─âtre institu╚Ťiile financiare nebancare (IFN) ╚Öi au avantaje multiple fa╚Ť─â de un ├«mprumut clasic. IFN-urile func╚Ťioneaz─â complet legal ╚Öi sunt verificate ╚Öi reglementate de c─âtre Banca Na╚Ťional─â a Rom├óniei ├«ns─â condi╚Ťiile pe care trebuie s─â le respecte sunt mai pu╚Ťin stricte dec├ót cele impuse b─âncilor. Din aceast─â cauz─â, IFN-urile pot oferi credite mult mai rapid ╚Öi mai flexibil dec├ót acestea, cu proceduri simplificate.

Pentru un credit rapid nu sunt ├«n general necesare garan╚Ťii, adeverin╚Ťe de salariu sau prea multe alte acte. Evident c─â ╚Öi riscul pe care ╚Öi-l asum─â institu╚Ťia financiar─â nebancar─â este mult mai mare. De aceea ╚Öi taxele sau dob├ónzile sunt mai mari dec├ót ├«n cazul unui credit de la banc─â, f─âr─â ca acest lucru s─â se simt─â prea mult ├«n buzunarul clientului datorit─â sumelor mici ╚Öi perioadei scurte de rambursare.

Principalele caracteristici ale unui ├«mprumut rapid sunt formalit─â╚Ťile reduse ╚Öi aprobarea facil─â. ├Än multe cazuri, po╚Ťi aplica ├«n c├óteva minute pentru un credit online ╚Öi banii intr─â ├«n cont aproape imediat.

Acest tip de ├«mprumuturi sunt ideale pentru cei care au un necaz nea╚Öteptat ╚Öi au nevoie de bani urgent, pentru o perioad─â scurt─â. ├Än cazul unei probleme neprev─âzute sau a unei situa╚Ťii critice nu ai timp s─â mergi p├ón─â la banc─â ╚Öi s─â a╚Ötep╚Ťi p├ón─â cererea ta este analizat─â. Dac─â nu ai garan╚Ťii sau o adeverin╚Ť─â de salariu, b─âncile te vor refuza oricum. ├Än aceast─â situa╚Ťie, cea mai bun─â ╚Öi convenabil─â solu╚Ťie este s─â ceri un ├«mprumut rapid, care te va ajuta s─â scapi de necaz.

­čĺ░ Ce sum─â po╚Ťi ob╚Ťine dintr-un ├«mprumut rapid?

S─â trecem pe scurt ├«n revist─â sumele care pot fi ob╚Ťinute de la c├óteva institu╚Ťii financiare nebancare importante din Rom├ónia:

 • Provident ÔÇô ofer─â credite ├«ntre 500 ╚Öi 5000 de lei
 • Ferratum ÔÇô sume de la 200 la 1400 RON
 • Mozipo ÔÇô creditul minim este de doar 100 Ron, cel maxim ajunge la 1500 RON
 • Onnen ÔÇô o alternativ─â bun─â atunci c├ónd ai nevoie de mai mul╚Ťi bani. Suma minim─â este 1000 RON dar plafonul maxim poate ajunge p├ón─â la 10000 RON.
 • Viva Credit ÔÇô util pentru sume mici, ├«ntre 100-1000 RON.
 • Tele Credit ÔÇô po╚Ťi ob╚Ťine de la ei de la 100 la 2000 de lei.
 • Happy Credit ÔÇô minim 400 ╚Öi maxim 4000 de lei dar ofer─â la nevoie ╚Öi sume mai mari.
 • Credit Fix ÔÇô o alt─â firm─â la care plafonul minim este de doar 100 RON (maxim 1500 RON).
 • Extra Simplu ÔÇô ofer─â ├«ntre 200 ╚Öi 2000 de lei.
 • Zaplo ÔÇô minim 150 RON, maxim 1500 RON.

­čĺÁ Care sunt avantajele unui credit rapid?

 • Prime╚Öti banii foarte rapid. Exist─â site-uri unde po╚Ťi ob╚Ťine credite online, doar cu buletinul. De cele mai multe ori, banii ajung la tine ├«n maxim 24 de ore dar ├«n unele cazuri dureaz─â numai c├óteva ore. Ideal ├«n cazuri urgente.
 • Proceduri simple. ├Än general, procesul de aprobare nu dureaz─â mai mult de o zi. Unele institu╚Ťii financiare nebancare te anun╚Ť─â chiar ╚Öi pe loc dac─â ai primit creditul.
 • F─âr─â multe acte. Ai buletin valabil ╚Öi o dovad─â de venit? Este tot ce ai nevoie pentru un ├«mprumut rapid, adeverin╚Ťa de salariu nu este necesar─â.
 • Sume mici, rambursare rapid─â. Po╚Ťi ob╚Ťine un credit urgent fix pentru suma ╚Öi perioada pe care le dore╚Öti, f─âr─â a fi silit s─â pl─âte╚Öti dob├ónzi timp ├«ndelungat. ├Än plus, se accept─â ╚Öi rambursarea anticipat─â.
 • Nu exist─â garan╚Ťii sau garan╚Ťi. Po╚Ťi s─â stai lini╚Ötit, nu vei r─âm├óne f─âr─â cas─â ├«n cazul nefericit ├«n care nu reu╚Öe╚Öti s─â pl─âte╚Öti la timp.
 • E treaba ta ce faci cu banii. Institu╚Ťia financiar─â nebancar─â nu ├«╚Ťi cere explica╚Ťii, po╚Ťi folosi banii dintr-un ├«mprumut rapid ├«n orice scop vrei.
 • Se ob╚Ťine foarte comod. ├Än general, nu este nevoie s─â te deplasezi ╚Öi po╚Ťi finaliza de acas─â toat─â procedura.
 • Este confiden╚Ťial. Institu╚Ťia nu dezv─âluie date despre tine ╚Öi nimeni nu afl─â c─â ai probleme financiare sau c─â ai cerut un credit.
 • Istoricul t─âu financiar nu conteaz─â. Vei primi un credit rapid chiar dac─â mai ai alte ├«mprumuturi sau datorii. Unele institu╚Ťii financiare nebancare ├«╚Ťi vor da bani ╚Öi ├«n cazul ├«n care figurezi ├«n baza de date de la Biroul de Credit. Acest lucru este foarte avantajos mai ales atunci c├ónd ai nevoie de bani pentru a acoperi urgent scaden╚Ťa unui alt credit.
 • Termeni flexibili. De la 100 la 10000 RON, de la o zi la un an. Alegerea ├«╚Ťi apar╚Ťine.
 • Condi╚Ťii clare. Dob├ónda este fix─â ╚Öi o afli de la ├«nceput, f─âr─â s─â apar─â pe parcurs alte costuri ascunse sau comisioane. De╚Öi dob├ónda poate p─ârea mare, nu uita c─â procentajul ei este calculat pe un an ├«ntreg. Cum creditul t─âu este pentru o perioad─â mult mai scurt─â, nu vei pl─âti prea mult.
 • Nu pierzi timp. De ce s─â mergi p├ón─â la sediul unei b─ânci, s─â completezi formulare inutile ╚Öi s─â r─âspunzi la tot felul de ├«ntreb─âri?

­čôî Termeni ╚Öi data de rambursare

Termenii difer─â de la o societate la alta dar institu╚Ťiile financiare nebancare ├«i afi╚Öeaz─â foarte clar, pentru a nu permite reclama╚Ťii ulterioare. Majoritatea firmelor au pe site un calculator virtual, unde introduci suma ╚Öi perioada dorit─â ╚Öi afli pe loc toate costurile, cum ar dob├ónda anual─â, suma total─â care trebuie rambursat─â sau rata lunar─â (dac─â alegi aceast─â op╚Ťiune).

Perioada de rambursare a creditelor nebancare o selectezi chiar tu, ├«n func╚Ťie de nevoile personale. S─â vedem care sunt limitele minime ╚Öi maxime ├«n cazul c├ótorva societ─â╚Ťi:

 • Provident: de la 12 s─âpt─âm├óni
 • Ferratum: perioad─â fix─â de 62 de zile
 • Mozipo: ├«ntre 2 ╚Öi 6 luni
 • Onnen: minim 3 luni ╚Öi maxim 24 luni
 • Viva Credit: ideal pentru perioade scurte, de 1-35 de zile
 • Tele Credit: ├«ntre 10 ╚Öi 30 de zile
 • Happy Credit: perioade mai lungi, ├«n intervalul 6-48 de luni
 • Credit Fix: credite online cu rambursare ├«ntre 5 ╚Öi 45 de zile
 • Extra Simplu: credite nebancare, cu durata de 5-30 zile
 • Zaplo: de la 5 la 30 de zile

­čôî Condi╚Ťiile pe care trebuie s─â le ├«ndepline╚Öti pentru un credit rapid

Spa╚Ťiul acestui articol nu ne permite s─â intr─âm ├«n prea multe detalii, condi╚Ťiile de acordare a unui ├«mprumut rapid difer─â de la o firm─â la alta. Cu c├ót suma ╚Öi perioada dorit─â sunt mai lungi, cu at├ót ╚Öi condi╚Ťiile vor fi mai complicate. Exist─â ├«ns─â c├óteva condi╚Ťii generale, impuse de toate institu╚Ťiile financiare nebancare.

├Än primul r├ónd, trebuie s─â ai un act de identitate valabil. ├Än general, asta ├«nseamn─â carte de identitate sau buletin de identitate de tip vechi. Pu╚Ťine sunt firmele care accept─â ╚Öi alte op╚Ťiuni. Dac─â ai doar un act de identitate temporar sau un pa╚Öaport, ╚Öansele de a ob╚Ťine un ├«mprumut pe baza lor sunt mai mici.

V├órsta este ╚Öi ea un criteriu. Pentru a ob╚Ťine un credit nebancar, este obligatoriu s─â ai v├órsta minim─â de 18 ani ├«mplini╚Ťi. Unele firme cer ├«ns─â o v├órst─â minim─â mai mare, care poate ajunge la 21 sau chiar la 24 de ani. Unele firme impun ╚Öi o v├órst─â maxim─â de 75 de ani. ├Än unele cazuri, aceasta poate fi mai mare sau este chiar posibil s─â nu existe o limit─â maxim─â de v├órst─â.

O alt─â condi╚Ťie obligatorie este s─â po╚Ťi dovedi c─â ai un venit lunar stabil. ├Än cazul unei b─ânci clasice, asta ├«nseamn─â ob╚Ťinerea unei adeverin╚Ťe de salariu. Institu╚Ťiile financiare nebancare sunt mult mai flexibile, ele vor doar s─â se asigure c─â ├«ncasezi ni╚Öte bani pentru a putea returna creditul, nu este obligatoriu s─â ai un job permanent. Venitul stabil poate fi demonstrat de obicei printr-un extras de cont ├«n care apar intr─âri lunare de bani. Sursa banilor nu este important─â, poate fi vorba de pensie, salariu, chirii, sume ob╚Ťinute din dob├ónzi ╚Öi dividende, bani de la copii sau aproape orice altceva.

├Än func╚Ťie de suma solicitat─â, exist─â ╚Öi un venit minim lunar care trebuie dovedit. De regul─â, plafonul minim se ├«nv├órte ├«n jurul sumei de 300 de lei dar variaz─â de la o societate la alta.

­čôî Cum s─â aplici pentru un ├«mprumut rapid?

Primul lucru pe care trebuie s─â-l faci este s─â studiezi bine pia╚Ťa. At├ót sumele disponibile prin credite online c├ót ╚Öi condi╚Ťiile lor sunt foarte diverse. Nu exist─â o firm─â care s─â fie cea mai bun─â ├«n acest domeniu, unele sunt specializate ├«n credite nebancare pe perioade scurte sau lungi, altele au condi╚Ťii mai flexibile de acordare a ├«mprumutului ├«n schimbul unei dob├ónzi mai mari. Oferta pe pia╚Ť─â este foarte generoas─â, alege solu╚Ťia care se potrive╚Öte cel mai bine nevoilor tale.

├Än momentul de fa╚Ť─â exist─â o concuren╚Ť─â puternic─â ├«ntre firmele care ofer─â credite rapide ├«n Rom├ónia. Po╚Ťi profita de acest lucru pentru a ob╚Ťine condi╚Ťii foarte favorabile. C├óteva institu╚Ťii financiare nebancare dau chiar ├«mprumuturi f─âr─â dob├ónd─â pentru primul contract cu un client nou, ├«n ├«ncercarea de a fideliza clientela. Caut─â aceste oferte promo╚Ťionale ╚Öi folose╚Öte-le, dac─â se potrivesc cerin╚Ťelor tale.

Cite╚Öte cu aten╚Ťie termenii ╚Öi condi╚Ťiile ├«mprumutului. Le g─âse╚Öti pe site-ul companiilor ╚Öi sunt de obicei foarte clare, trebuie ├«ns─â s─â te asiguri c─â le-ai parcurs cu aten╚Ťie. Multe firme ofer─â un calculator de credit online, folose╚Öte-l. Dac─â nu ai acces la un calculator de birou, majoritatea site-urilor sunt azi disponibile ╚Öi ├«n versiuni pentru tablet─â sau telefon mobil. Consult─â ╚Öi opiniile altor clien╚Ťi care au mai apelat la institu╚Ťia respectiv─â.

Dac─â e╚Öti genul de persoan─â care vrea s─â cunoasc─â toate detaliile, cite╚Öte legile aplicabile ╚Öi drepturile pe care le ai conform reglement─ârilor ├«n vigoare. G─âse╚Öti link-uri c─âtre acestea, sau m─âcar numele lor, pe paginile institu╚Ťiilor financiare nebancare.

C├ónt─âre╚Öte bine costurile implicate ╚Öi venitul de care dispui. Calculeaz─â exact suma de care ai nevoie ╚Öi capacitatea ta de a o returna la timp, po╚Ťi alege la nevoie ╚Öi plata ├«n rate. Dac─â ├«nt├órzii plata, vei fi nevoit s─â achi╚Ťi o sum─â mai mare.

Dup─â ce ai ales, asigur─â-te c─â ├«ndepline╚Öti condi╚Ťiile necesare ╚Öi c─â ai la ├«ndem├ón─â documentele cerute. ├Ämprumutul rapid se poate ob╚Ťine foarte simplu, alege una dintre metodele pe care firma respectiv─â le ofer─â. Cea mai comod─â variant─â este cea online dar po╚Ťi finaliza procedura ╚Öi prin telefon sau dac─â trimi╚Ťi actele prin fax. Desigur, ai ╚Öi op╚Ťiunea de a te deplasa la sediul institu╚Ťiei financiare nebancare sau de a stabili o ├«nt├ólnire cu unul dintre agen╚Ťii lor de v├ónz─âri.

­čôî Cum po╚Ťi s─â folose╚Öti un ├«mprumut rapid?

Pe scurt, ├«l po╚Ťi folosi ├«n orice scop dore╚Öti. Spre deosebire de un credit normal, pentru un credit rapid nu este necesar s─â specifici destina╚Ťia banilor ╚Öi IFN-ul nici nu te va ├«ntreba nimic despre asta.

De regul─â, oamenii apeleaz─â la acest gen de ├«mprumut pentru a rezolva o problem─â urgent─â, cum ar fi cheltuieli medicale, accidente, repara╚Ťii neprev─âzute, amenzi sau altele de acest gen. Po╚Ťi ├«ns─â folosi banii ╚Öi pentru a profita de o oportunitate cum ar fi o investi╚Ťie bun─â sau achizi╚Ťionarea unui produs la un pre╚Ť promo╚Ťional. Nimeni nu te ├«mpiedic─â s─â-i cheltui ╚Öi ├«n alte scopuri, cum ar fi o vacan╚Ť─â, un cadou pentru o persoan─â drag─â sau chiar refinan╚Ťarea altui credit ajuns la scaden╚Ť─â.

ÔŁô Ce este un ├«mprumut rapid?

Este un contract de creditare de tip nebancar. Se semneaz─â ├«ntre un creditor (IFN- societate financiar─â nebancar─â) ╚Öi debitor (persoan─â fizic─â). ├Ämprumutul se returneaz─â ├«ntr-un interval de p├ón─â la 60 de zile, ├«ntr-o singur─â tran╚Ö─â. Exist─â posibilitatea extinderii/prelungirii termenului contra pl─â╚Ťii unui comision. Afl─â toate detaliile despre variante de ├«mprumut rapid cele mai accesibile de pe site-ul nostru.

­čĺ░ C├ót de mult pot ├«mprumuta?

În general, creditorii oferă bani împrumut pentru sume cuprinse între 100 Lei și 4000 Lei. Creditul se acordă pe o perioadă determinată, iar extinderea termenului se face contra cost (plata unui comision, care reprezintă plata dobânzii sau o cotă procentuală din valoarea împrumutului).

­čĆć Cum g─âsesc cel mai bun credit?

Există o varietate de creditori nebancari în România. Fiecare dintre aceștia oferă împrumuturi cu dobânzi variate, dar cu avantaje specifice. Pentru a afla care este cel mai accesibil credit, folosește sistemul nostru de comparare. În acest fel vei putea compara împrumuturile pe baza timpului de aprobare, a dobânzii anuale efective (DAE), sumei maxime de împrumut și a perioadei de rambursare.

­čĺí C├ónd sunt credita╚Ťi banii ob╚Ťinu╚Ťi din ├«mprumut ├«n contul bancar?

Semnarea contractului de credit echivaleaz─â cu momentul ├«n care banii urmeaz─â s─â ├«i fie transferat clientului ├«n cont sau pe cardul bancar. Dac─â contul este ├«n aceea╚Öi banc─â precum a creditorului, ├«n mod normal, perioada de recep╚Ťionare a banilor este de 15 minute ÔÇô 1 or─â. ├Än situa╚Ťia ├«n care b─âncile sunt diferite, transferul bancar poate dura ├«ntre 24 ╚Öi 72 de ore.

­čöć Ce este rata de dob├ónd─â la creditele rapide?

Rata dob├ónzii reprezint─â unul dintre elementele care intr─â ├«n componen╚Ťa dob├ónzii. Aceasta are o valoare exprimat─â sub form─â procentual─â. Se calculeaz─â prin raportare la durata unui an (365 de zile sau 366 de zile pentru anii bisec╚Ťi). ├Än general, valoarea ratei anuale se opereaz─â ├«n func╚Ťie de valoarea ratei dob├ónzii Lombard. Descoper─â care sunt creditorii cu cele mai bune oferte la dob├ónzi pe pagina noastr─â.

­čćś Este sigur s─â accesezi un credit rapid?

Toate institu╚Ťiile nebancare care ofer─â ├«mprumuturi pe teritoriul Rom├óniei sunt ├«nregistrate ├«n Registrul General ╚Öi ├«n Registrul Special BNR. A╚Öadar, este sigur s─â accesezi un ├«mprumut rapid. Este foarte important s─â iei ├«n calcul valoarea DAE, penalit─â╚Ťile ╚Öi dob├ónzile pentru ├«nt├órziere la plat─â ├«nainte de a aplica. Folose╚Öte ├«ntotdeauna calculatorul de credit pentru a verifica aceste informa╚Ťii. Pe site-ul nostru g─âse╚Öti o serie de creditori care ├«╚Ťi ofer─â credite rapide accesibile.

­čÄŚ Cum s─â g─âsesc cel mai ieftin credit?

Dac─â nu ai mai aplicat la o institu╚Ťie nebancar─â ╚Öi aceasta ofer─â credite rapide online f─âr─â dob├ónd─â, atunci po╚Ťi accesa cel mai avantajos ├«mprumut. Acesta are dob├ónd─â de 0%. Trebuie s─â iei ├«n calcul c─â oferta este valabil─â doar pentru primul credit accesat, numai dac─â este rambursat ├«n termen ╚Öi este limitat la o anumit─â valoare. Consult─â pagina noastr─â cu ├«mprumuturi avantajoase pentru mai multe detalii.

­čôî Pot ├«mprumuta bani gratis?

Da, cu condi╚Ťia s─â nu mai fi accesat niciodat─â un ├«mprumut rapid de la creditorul respectiv. Desigur, dac─â acesta ├«╚Ťi ofer─â o astfel de op╚Ťiune. Nu uita c─â ├«mprumutul trebuie rambursat ├«nainte de expirarea termenului ╚Öi c─â solicitarea de prelungire a scaden╚Ťei atrage anularea acestui beneficiu. Pe site-ul nostru g─âse╚Öti o serie de credite cu dob├ónd─â de 0%.

­čöö De ce aplic─â oamenii pentru ├«mprumuturile rapide?

Spre deosebire de creditele bancare, ├«mprumuturile rapide se adreseaz─â unei game variate de categorii de venituri. Nu doar c─â sunt luate ├«n calcul ╚Öi alte tipuri de c├ó╚Ötiguri (dividende, chirii, diurne, contracte din activit─â╚Ťi independente, indemniza╚Ťie de ╚Öomaj, indemniza╚Ťie de cre╚Ötere copil, etc), ci ╚Öi valoarea acestora este mai sc─âzut─â. ├Än plus, acest tip de credite pot fi ob╚Ťinute ╚Öi de persoanele cu istoric de credit negativ (pot chema ├«n garan╚Ťie un co-debitor).

­čĹŹ C├ónd reprezint─â ├«mprumutul rapid cea mai potrivit─â alegere?

Creditele rapide nu constituie o solu╚Ťie de creditare pe termen lung. Acestea sunt doar pentru situa╚Ťii de urgen╚Ť─â ╚Öi trebuie rambursate c├ót mai repede. Dob├ónda este ridicat─â, iar solicitarea prelungirii este ├«nso╚Ťit─â de plata unui comision, care cre╚Öte valoarea total─â a ├«mprumutului. Acest tip de credit este avantajos atunci c├ónd nu trebuie s─â pl─âte╚Öti dob├ónd─â (├«mprumuturile cu 0% dob├ónd─â). De asemenea, atunci c├ónd este rambursat rapid, dob├ónda nu este at├ót de mare. A╚Öadar, opteaz─â pentru ├«mprumuturile rapide doar ├«n condi╚Ťii avantajoase. Pe site-ul nostru, credit247.ro g─âse╚Öti cele mai atractive oferte de credite rapide.