vivacredit banner
Posturi de blog

Vacanțe exotice cu bani puțini? Nimic mai simplu

De ani de zile îți dorești să pleci într-o vacanță exotică în perioade reci precum lunile noiembrie sau decembrie, când la noi nici nu se poate vorbi despre a te bălăci în mare. Din această cauză ai și strâns bani de la o lună la alta, care să te ajute în atingerea acestui obiectiv. Chiar dacă suma agonisită nu este foarte mare, te-ai gândit că accesând unul dintre site-urile de specialitate care vin cu oferte împrumut România, îți vei suplimenta fondurile, astfel încât să îți poți îndeplini visele.

Așadar, cu toate că pentru anul 2018 agențiile de zbor anunță scumpiri de prețuri cu peste 3.5 %, iar hotelierii, la rândul lor, sugerează faptul că și costurile pentru cazare se vor mări cu peste 4 %, tot te vei putea bucura de anumite destinații, unele mai exotice decât altele, în care să găsești oferte foarte avantajoase.

Tocmai din această cauză a fost creat și articolul pe care te-ai apucat să îl citești. Din toate potențiale destinații ce urmează să fie prezentate în continuare, doar zborul ce va fi puțin cam scump, însă tocmai de aceea ne-am gândit să întocmim lista acum, la început de martie, pentru ca tu să poți rezerva biletele din timp, economisind sume importante de bani. Totodată, faptul că sunt mai bine de șase luni de acum și până la eventualul concediu, te va ajuta să obții ceva reduceri și la costurile de cazare. Așadar, citește în continuare pentru a te decide unde să îți organizezi următorul concediu.

Albufeira, Portugalia

Dacă vrei să te răsfeți într-o destinație mereu scăldată în razele soarelui, regiunea Algarve din Sudul Portugaliei ar trebui să fie pe lista ta. Orașul Albufeira se bucură de un climat spectaculos și plaje fabuloase, iar faptul care ne-a încurajat să îl trecem în lista noastră este că pe lângă multele hoteluri la care te poți caza, unele dintre ele venind cu prețuri mai mult decât acceptabile, există și o mulțime de apartamente de închiriat, cu ajutorul cărora vei economisi bani mulți pentru fiecare noapte petrecută acolo.

Lăsând deoparte plajele, care cu siguranță vor fi foarte vizitate de către tine, vei putea alege să iei cina într-unul dintre cele 100 restaurante, baruri sau pub-uri și să te distrezi în cluburile de seară situate în centrul vechi al orașului, care chiar dacă nu este foarte mare, încântă prin străzile tradiționale portugheze, ceva mai înguste și piețele mari, aerisite. Prețul pentru vin și mâncare este mai mult decât rezonabil, așa că în mod cert vei avea parte de niște seri minunate acolo.

Zanzibar

În mod cert ai auzit despre această stațiune situată în Oceanul Indian ca fiind una scumpă, exclusivistă, numai bună pentru cei ce doresc o lună de miere într-o zonă exotică, în care să își cheltuiască toți banii primiți la nuntă, în timp ce stau la hoteluri scumpe. Ei bine, află că destinația mai sus amintită poate fi ideală și pentru aventurierii care nu doresc să plătească adevărate averi pe concedii.

În primul rând, pentru a ajunge pe această superbă insulă, ar fi mult mai ieftin să iei un feribot din Tanzania, decât să zbori direct în Zanzibar, economisind până la 50 % din prețul unui bilet de avion direct până acolo. Și da, în mod cert există resort-uri extrem de scumpe, dar nu spune nimeni să te cazezi la ele. Pentru un sejur de buget, poți înnopta la una dintre multele pensiuni, care sunt situate fix pe plajă și al căror preț pe fiecare seară nu depășește 40 $.

Saint Martin

Acum probabil că ne crezi aiuriți și te gândești în sinea ta ”Stai așa, Saint Martin nu este una dintre acele insule care au fost distruse acum puțin timp?”. Ei bine, da. Această insulă situată în Caraibe și care este împărțită de francezi și olandezi a fost într-adevăr devastată de Uraganul Irma în septembrie anul trecut (2017). Dar acum se reface, încet dar sigur.

Aeroportul a fost deschis la finele lui octombrie 2017, peste 90 % din rețeaua de energie electrică a fost repusă în funcțiune și mare parte a plajelor, hotelurilor, pub-urilor și restaurantelor și-au redeschis porțile. Din fericire pentru tine, spre deosebire de prețurile practicate acum doi ani, când stațiunea era la mare căutarea, în prezent, deoarece turiștii sunt înspăimântați de ceea ce s-a întâmplat acolo, te poți bucura de reduceri semnificative de costuri. Dacă la hoteluri o cameră se situează în jurul sumei de 100 $ pe noapte, în pensiunile de pe litoral vei plăti mai puțin de 50 $, deci prețuri asemănătoare cu cele de la noi din țară.

Napoli, Italia

Ne-am gândit să îți oferim și o potențială destinație de vacanță foarte ieftină, dar care se bucură de temperaturi plăcute și de plaje frumoase, la malul Mării Mediterane. Nu doar că vei putea alege din multele hoteluri din zonă, dar vei avea la dispoziție și o mulțime de atracții turistice istorice, care merită vizitate în orașul Napoli.

Destinații precum Pompei, orașul care asemănător lui Herculaneum a fost mistuit de lava generată de explozia vulcanului Muntelui Vezuviu, castelele situate pe litoral sau catacombele subterane vor fi principalele atracții ce nu trebuie ratate.

Totodată, prețurile mai mult decât decente te vor ajuta să savurezi o pizza făcută în țara ce a stat la inventarea ei, costul unei astfel de porții fiind de sub 4 Euro, iar vinul având un preț asemănător. Unde mai pui că biletele de avion din România până acolo sunt foarte ieftine, te poți bucura, într-adevăr de o vacanță frumoasă, la cost redus.

*PUBLICITATE

Așadar, dorești să pleci în noiembrie 2018 într-o stațiune și să uiți că la noi în țară temperaturile sunt aproape de pragul înghețului? Vrei să te bucuri de soare și de un cocktail, bronzându-te pe un șezlong situat pe plajele calde, în timp ca acasă lumea nu știe câte straturi de haine să își pună ca să nu le fie frig? Dorești în același timp ca pe astfel de distracții să nu plătești prea mult? Ei bine, urmând sfaturile noastre în ceea ce privește programarea destinațiilor de vacanță ce au fost prezentate puțin mai sus, te vei putea bucura de toate lucrurile pe care le visezi, la bani puțini.

NOUTĂȚI ȘI OFERTE

Cu abonamentul sunteți de acord să primiți știri și promoții de la noi și de la partenerii noștri.

Reclamă