vivacredit banner
Posturi de blog

Avantajele creditelor rapide

Când ai nevoie de bani Acum!, creditele online sunt una dintre cele mai bune opțiuni la care poți apela. În comparație cu alte tipuri de credite, acestea au câteva avantaje pe care pur și simplu nu le găsești în altă parte. Iată câteva dintre acestea:

Rapiditatea obținerii

Unul dintre principalele avantaje ale creditelor până la salariu este că se obțin rapid. Ai putea descoperi că ai nevoie de bani azi, să te duci la compania creditoare sau să faci cerere online și să ai banii azi, chiar într-o oră în unele cazuri. Acest lucru pur și simplu nu se întâmplă cu alte tipuri de credit. De exemplu, dacă vrei un împrumut de la o bancă, o zi sau mai mult durează doar să iei adeverința de salariu.

E ușor să te califici pentru ele

Un alt avantaj major al creditelor online este că nu au cerințe foarte stricte. Nu trebuie să ai cel mai bun scor de credit pentru a obține un astel de credit online. Majoritatea instituțiilor financiare nebancare care oferă astfel de credite vor doar să știe dacă ai un venit stabil și cât câștigi pe lunp. Uneori ei fac anumite verificări, dar lucrul care-i interesează cel mai mult este dacă ai cum să dai banii înapoi. Dacă îndeplinești aceste condiții, de obicei vei primi banii. În cazul altor credite, trebuie să ai un scor bun de credit înainte de a primi aprobarea, iar durata procesului de aprobare este foarte neplăcută atunci când este vorba de o nevoie urgentă.

*PUBLICITATE

Primești bani de cheltuit

Cu un împrumut până la salariu, chiar primești banii pe care-i poți folosi imediat, pentru orice ai nevoie. Ai putea avea de exemplu o carte de credit, dar de multe ori acestea au limite la retragerea de numerar și, dacă ai nevoie de un bun sau serviciu de la cineva care nu acceptă plata cu cardul, este o problemă. IFN-ul îți dă banii și îi poți cheltui oriunde, nu doar în locurile unde se acceptă cărți de credit.

Flexibilitatea

Un alt avantaj al creditelor online este că sunt flexibile. Vei primi banii și îi poți cheltui pe orice vrei tu. Spre deosebire de asta, un credit bancar restricționează de obicei modul în care poți cheltui banii – doar pe casă, doar pe mașină, doar pe mașini noi și nu la mâna a doua, etc.

Confortul

De obicei mulți dintre noi nu vor să apeleze la bănci datorită faptului că programul este bătut în cuie, de obicei coincide cu orele cât suntem la lucru, personalul nu este întotdeauna prietenos, etc. Dar tocmai faptul că iei creditul online îți arată că programul este foarte flexibil – poți depune cererea timp de 24 de ore pe zi, fără a mai fi necesar să faci drumuri la o sucursală aflată de obicei în cea mai aglomerată zonă posibilă. De asemenea, acesta este un avantaj pentru persoanele care locuiesc în localități mai mici, cu puține sucursale bancare, care altfel fie nu ar fi avut de ales, fie ar fi trebuit să se seplaseze în altă localitate pentru a face creditul.