vivacredit banner
Posturi de blog

Trei avantaje ale împrumuturilor online

Numărul de credite online acordate persoanelor fizice a explodat pur și simplu în ultimii ani. Acest tip de credite, oferite de obicei pe termen scurt de către instituții financiare nebancare, au ajuns să facă o concurență puternică produselor bancare clasice. Citește mai jos care sunt cele mai importante trei cauze ale acestui fenomen și de ce un credit online ar putea fi cea mai bună soluție și pentru tine.

Simplitate

Pentru un credit online, nu trebuie să pleci de acasă și să te deplasezi la sediul băncii. Ai nevoie doar de un calculator conectat la internet sau nici măcar atât, poți obține unele credite online chiar și de pe tabletă sau telefonul mobil. În acest fel, faci rost de banii care ai nevoie fără să pierzi timp, din confortul de acasă.

Numărul de acte necesar este și el foarte mic.

Nu va trebui să completezi formulare sau să răspunzi la tot felul de întrebări inutile, trimiți câteva copii prin poșta electronică și ai scăpat. Fără verificări, garanții sau persoane care să garanteze pentru tine. Nu ești nevoit să dai explicații despre ce vrei să faci cu banii și nici istoricul tău la Biroul de Credit nu va fi verificat.

Rapiditate

În cel mai bun caz, procedeul de acordare a unui credit bancar durează câteva zile. În cazul unui credit online, nu ai nevoie de mai mult de câteva minute ca să aplici. În general, aprobarea vine după cel mult o zi dar în multe cazuri o vei primi după câteva ore sau chiar și pe loc. Banii sunt apoi virați imediat în contul tău și îi poți cheltui instant.

Creditele online sunt ideale în situații de urgență, când ai nevoie de bani imediat. Ai un necaz în familie, ai avut un accident sau ești bolnav? Îți trebuie bani pentru studii, ca să acoperi o necesitate urgentă în firmă sau ca să achiți o taxă? Sau poate ai găsit un produs de vânzare la un preț foarte mic, pe care pur și simplu nu poți să-l ratezi? Singura soluție suficient de rapidă este un împrumut online.

*PUBLICITATE

Personalizare

Sunt multe firme care acordă credite online și numărul lor continuă să crească. Le poți compara cu ușurință ofertele din confortul de acasă, pentru a găsi produsul care ți se potrivește cel mai bine. Pentru că procedura are loc complet online și nu este necesar un angajat plătit ca să se ocupe de contractul tău, costurile instituției sunt mai mici. De aceea, nu există comisioane de analiză sau costuri suplimentare.

Pe site-urile firmelor găsești toate informațiile de care ai nevoie, dobânda și costul total sunt afișate foarte vizibil. De multe ori, ai la dispoziție și un calculator online unde poți experimenta cu sume mai mari sau mai mici și perioade diferite de rambursare, până când identifici cea mai bună opțiune. Beneficiezi de libertate totală, în numeroasele oferte de pe piață găsești absolut toate combinațiile posibile. Ai posibilitatea să-ți configurezi creditul ideal, alegerea este numai a ta.