ferratum-ro_cae3a6_728x90_ro
Posturi de blog

Cum să economisești bani atunci când ai mai multe animale de companie

Mulți dintre noi iubim animalele nespus de mult și nu ne sperie ideea de a avea mai multe în casă sau în apartamente. Unii oameni au cate doi sau trei câini, alții mai multe pisici.

De multe ori, situațiile în care ajungem să deținem mai mult decât un singur animal de companie sunt acelea în care am adoptat de pe stradă mai mult decât ne putem permite financiar. Dacă sunteți puși în fața unei astfel de situații, în care nu va lasă inima și luați un animăluț de pe stradă este recomandat să duceți animalul adoptat mai întâi de toate la doctor și apoi acasă. Numai așa puteți fi sigur că ceilalți pe care îi aveți de acasă nu vor lua pureci sau căpușe ori chiar boli grave transmisibile atunci când vor intra în contact cu cel de pe stradă.

Plătind din timp pentru deparazitare și vaccinare nu veți risca să vă îmbolnăviți nici dumneavoastră nici celelalte animale de companie. Cel mai bine este să frecventați același doctor veterinar pentru a beneficia de reduceri și pachete. Și în Romania există clinici pentru animale ce oferă uneori drept bonusuri mâncare pentru animale la un preț redus sau uneori o puteți lua chiar gratuit. De asemenea, în funcție de frecvența cu care îi vizitați, puteți obține inclusiv tratamente sau vizite gratuite.

Mulți doctori veterinari oferă gratuit consultația în cazul în care recomandă o medicamentație iar achiziția se face de către client în cabinet. Acest lucru se practică și în cazul în care sunteți înregistrat și figurați că dețineți mai multe animale. Există cazuri în care deținătorul de animale poate fi șomer și nu își poate permite tratamente scumpe însă necesare, mai ales dacă are ghinionul ca mai multe animale să i se îmbolnăvească în același timp.

Pentru această situație extrem de neplăcuta pentru un iubitor de animale aflat în dificultate financiară există opțiunea de a alege credit fără adeverința de venit pentru a acoperi aceste cheltuieli urgente.

Cumpărăturile frecvente dedicate animalelor de companie cum ar fi produsele de îngrijire, mâncarea, medicamente, accesorii, jucării, etc pot fi luate din timp, la un preț redus atunci când sunt reduceri în magazine, chiar dacă nu aveți urgent nevoie de ele. Pentru aceste achiziții se pot folosi creditele rapide pentru cumpărături. În acest fel economisiți bani și puteți sta liniștit că pet-ul dumneavoastră este îngrijit corespunzător și nu riscă să se îmbolnăvească, ceea ce ar duce și la suferință și la alte cheltuieli suplimentare.

*PUBLICITATE

Unele persoane, chiar dacă au mai multe animale de companie, preferă să le ducă pe fiecare la saloanele “spa” pentru animale care sunt foarte costisitoare. Aceste saloane oferă servicii de brooming, absolut necesare fiecărui animal în parte însă perierea, spălarea și tunderea se pot face de multe ori chiar de către proprietari. Achiziționați-vă șampoane adecvate, mașină de tuns, foarfecă specială, unghieră, perii și pieptene special și veți economisi astfel o mulțime de bani mai ales daca aveți mai mult de un animal acasă.

NOUTĂȚI ȘI OFERTE

Cu abonamentul sunteți de acord să primiți știri și promoții de la noi și de la partenerii noștri.

Reclamă