vivacredit banner
Păreri

Extrasimplu păreri

După cum sugerează și numele, instituția financiară nebancară (IFN) Extrasimplu își propune să ofere credite rapide într-un mod cât mai simplu posibil.

Extrasimplu nu este o companie independentă ci reprezintă doar divizia de credite rapide a unui IFN numit Extra Finance, care oferă o gamă mai largă de produse sub deviza „Găsim soluții împreună”.

Extra Finance a fost înființată în anul 2009 și este o societate cu capital exclusiv românesc, care se laudă cu o echipă de angajați tineri din domeniul financiar. Compania nu a publicat detalii despre acționarii ei sau valoarea totală a capitalului social dar este membră în Patronatul Creditului, organizația patronală care își propune o mai mare reglementare a sectorului nebancar.

*PUBLICITATE

Site-ul Extrasimplu are ca logo o pușculiță în formă de porc, numit Efi. Site-ul este proiectat să fie într-adevăr cât mai simplu și are o structură schematică în comparație cu cele ale altor IFN. Pagina de start este dominată de un configurator de credite supradimensionat dar conține în partea de jos toate celelalte informații de bază.

Site-ul include și un blog cu articole despre finanțele personale. Prezența companiei pe social media se rezumă la Facebook, unde există un cont destul de activ în promovarea celor mai noi oferte.

Extrasimplu oferă un singur produs care este un credit rapid de tipul avans până la salariu. Valoarea creditului începe de la 200 de lei și ajunge la un maxim de 2000 de lei, iar durata este cuprinsă între 5 și 30 de zile. Depășirea termenului este posibilă dar se percepe în continuare aceeași rată de dobândă zilnică. Condițiile sunt cele obișnuite, vârsta între 18 și 75 de ani, o sursă stabilă de venit și un card bancar valabil. Atenție, posesia unui card bancar se dovedește printr-o tranzacție cu valoare redusă, pentru care este obligatorie activarea tehnologiei 3D Secure. Singurele documente necesare sunt o copie după actul de identitate și un extras de cont.

Compania mamă Extra Finance are o gamă mai largă de produse, inclusiv credite de nevoi personale și împrumuturi pe termen lung care necesită o garanție imobiliară.

Extrasimplu se remarcă printr-o ofertă inovativă de marketing prin intermediul unui joc care poate fi descărcat gratuit pentru platformele Android si iOS. În acest joc trebuie să menții purcelușul Efi în echilibru pe un skateboard și să colectezi puncte, care îți aduc la sfârșit un cod promoțional. Codul poate fi folosit ca un voucher de reducere pentru creditele oferite de Extrasimplu.

Sediul Extrasimplu, unde nu se lucrează cu publicul, este în București, Strada Pictor Barbu Iscovescu, Nr. 19, Sector 1. Compania mamă Extra Finance mai are un sediu și în Constanța, la adresa Bulevardul Mamaia Nr. 214, parter. Pentru a contacta Extrasimplu se pot folosi numerele de telefon 021.9258 și 0784.777.444, adresa de email salut@extrasimplu.ro , modulul de chat de pe site sau mesageria Facebook. Reclamațiile se trimit la o adresă specială, reclamatii@extrasimplu.ro. Programul de lucru cu publicul este doar de luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00. Pentru a contacta firma mamă, folosiți numărul de telefon 021.320.30.03 sau adresa de email secretariat@ifnextrafinance.ro.

Solicită împrumut