vivacredit banner
Păreri

Ferratum păreri

Ferratum este una dintre instituțiile financiare nebancare importante din România, unde operează sub deviza „Free money to everyone”.

Grupul Ferratum a fost fondat în anul 2005 în orașul Helsinki, capitala Finlandei. La nivel internațional, compania este un inovator în domeniul tehnologiilor financiare, în special în dezvoltarea împrumuturilor mobile și a automatizării proceselor bancare.

Acțiunile firmei sunt listate pe bursa din Frankfurt și filiala Ferratum Bank Plc a lansat recent servicii bancare mobile în Germania și țările scandinave. Feratum este activă în 23 de state, cele mai multe din Europa dar și în America de Sud sau Australia. Compania susține că a acordat împrumuturi la peste 1.5 milioane de clienți și că are peste 4 milioane conturi de utilizatori. Pe piața locală, firma este activă din anul 2013 sub numele Ferratum România I.F.N SA.

Site-ul Ferratum nu este unul minimalist și include informații destul de detaliate. Compania este activă pe Facebook, Google+, Linkedin și Youtube, contul de Facebook fiind actualizat zilnic cu promoții și diverse articole utile. Site-ul include și un blog cu articole pe teme fiscale sau de educație financiară. În subsolul paginii există link-uri spre toate celelalte filiale internaționale ale grupului.

*PUBLICITATE

Ferratum oferă credite cu valoarea între 200 și 5000 RON, împărțite în două categorii. Creditele rapide încep de la 200 de lei și ajung la maxim 1400 RON, cu termen fix de 15, 30 sau 45 de zile. Creditele în rate sunt între 1500 și 5000 de lei, pe perioade de la 3 la 12 luni.

Pentru a obține un credit, este necesară vârsta minimă de 21 de ani și mai trebuie îndeplinite câteva condiții. E nevoie de un număr de telefon mobil și de o adresă personală de email, plus venituri constante lunare, indiferent de sursa lor. Interesant este faptul că clienții nu trebuie neapărat să aibă un card bancar, nici măcar un cont. Actele necesare sunt buletinul de identitate și orice document care face dovada veniturilor, acestea pot fi trimise online, prin email sau pe Whatsapp.

Rambursarea împrumuturilor se poate face în două moduri, fie prin transfer bancar în contul Ferratum, fie prin depunerea de numerar direct la ghișeele băncii cu care lucrează firma. Depunerea de numerar de poate efectua de orice persoană, nu doar de către titularul contractului.

Ferratum mai oferă câteva promoții și facilități interesante. Primul credit poate fi obținut absolut gratuit până la suma de 1400 RON, cu o dobândă zero. Compania are acum și o promoție care își propune atragerea de clienți noi, care pot câștiga prin tragere la sorți un premiu în valoare de 2000 RON după accesarea unui credit.

Clienții mai vechi pot solicita un împrumut printr-un simplu mesaj SMS, fără să mai fie nevoie de nici un fel de act.

Sediul companiei este în București la adresa Șoseaua Virtuții, nr. 19D, et. 4, sector 6. Adresele de email de contact sunt clienti@ferratum.ro sau office@ferratum.ro. Numărul de telefon este 021 9090, programul de lucru fiind de luni până vineri între 09:00 – 21:00, iar sâmbăta și duminica între orele 09:00 – 17:30.

Solicită împrumut