vivacredit banner
Păreri

Onnen păreri

Onnen este denumirea comercială a unui serviciu de credit care aparține grupului european de creditare online 4Finance, care este prezent în România și prin brandul Zaplo. Cele două servicii au un profil diferit, în timp ce Zaplo acordă numai produse pe termen scurt de tipul avans din salariu, Onnen are în portofoliu împrumuturi cu o durată și o valoare mai mare.

Grupul 4finance a fost fondat în 2008 în capitala Letoniei, Riga. Și-a extins ulterior activitatea în 15 țări, printre care Statele Unite ale Americii, Mexic și diverse state europene. Este una dintre cele mai importante societăți de creditare de pe continent, cu o expansiune permanentă și peste 4 milioane de clienți la nivel global. Cei mai importanți finanțatori din spatele grupului sunt un grup de miliardari din fostul spațiu sovietic, conduși de Oleg Boyko.

În România, instituția financiară nebancară (IFN) Zaplo IFN S.A. a fost autorizată de Banca Națională din anul 2015, cu un capital social de 900000 RON. În 2016, 4Finance a pătruns și pe piața bancară prin achiziția băncii bulgărești TBI Bank EAD, care are operațiuni și în țara noastră. Încă de la lansare, brandurile Zaplo și Onnen au beneficiat de o campanie publicitară agresivă prin reclame TV.

Site-ul Onnen are un aspect profesional și este unul dintre puținele din domeniu în care simulatorul de credit nu ocupă cel mai mare spațiu de pe prima pagină, fiind preferate câteva informații de bază despre împrumuturile pe care le oferă firma. Site-ul este de altfel unul puțin ramificat, cu doar două pagini secundare, fără alte elemente cum ar fi un blog. Nu există link-uri spre conturile social media ale companiei, contul de Facebook pare de altfel a fi abandonat, fără nici un post în acest an.

*PUBLICITATE

Onnen nu oferă împrumuturi rapide ci produse pe termen mai lung, care se apropie de cele din portofoliul bancar. Valoarea creditelor este cuprinsă între 1000 și 10000 de lei, pe o durată de la 3 la 24 de luni. Interesant este faptul că în simulatorul de credit trebuie configurată valoarea ratei lunare, durata fiind calculată automat.

Deși împrumuturile Onnen au o valoare mai ridicată, condițiile sunt aceleași ca în cazul unui credit rapid: cetățenia română, un cont bancar și un venit lunar stabil. Sunt necesare doar o copie a actului de identitate și un document care să facă dovada venitului. Banii ajung la client în mai puțin de 24 de ore iar rambursarea se face prin rate lunare, prin transfer bancar. Un client nu poate cere mai multe credite simultan de la Onnen dar este posibilă creșterea valorii unui împrumut existent până la suma maximă.

Sediul companiei este același cu al Zaplo, în București, Str. Nicolae G. Caranfil nr. 49, etaj 3, sector 1. Onnen poate fi contactată prin telefon la 0312295399 sau email la info@onnen.ro. O altă posibilitate de a discuta cu reprezentanții companiei este serviciul de suport online prin intermediul aplicației de chat de pe site. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri între orele 8:00 – 18:00.

Solicită împrumut